EN HR solutions neemt YME Projects over

EN HR solutions brengt mensen in beweging. We zijn er elke dag op uit om te ontdekken hoe we een verschil kunnen blijven maken in de markt en in ons vak. Begin juli hebben wij ons dienstenportfolio uitgebreid door de overname van YME Projects.

Kevin Sebel, Commercieel Manager bij EN HR solutions: ‘Vanuit onze RPO dienstverlening bieden wij capaciteit, kennis en middelen aan. Steeds vaker krijgen wij de vraag om te starten met interim recruitment capaciteit alvorens onze overige diensten te implementeren. Door de overname van YME Projects zijn wij nu in staat om de markt op dat gebied beter te faciliteren’.

Recruitmentoplossingen op maat

‘De dienstverlening van YME Projects blijft na de overname grotendeels ongewijzigd. Bedrijven kunnen zowel tijdelijk recruitment capaciteit als recruitmentoplossingen op maat blijven afnemen. Ook voor de interim recruiters die zich hebben aangesloten bij YME Projects zullen er geen grote veranderingen zijn. Het behouden en uitbouwen van de kwalitatieve samenwerkingen is een belangrijk uitgangspunt voor ons’, aldus Kevin.

Kijk hier voor meer informatie over interim recruitment via EN HR solutions. Heb je een vraag over de overname van YME Projects of de continuering van de dienstverlening? Neem dan contact op met Kevin Sebel via E. kevin.sebel@enhrsolutions.nl of T. 06 42 45 64 81.

 

Stuur Kevin een Whatsapp berichtje
2018-10-19T08:19:59+02:00september, 2018|0 Reacties