In Memoriam: Yolanda Vermeulen

Een recruitment-talent, een ondernemer met hart en ziel, een inspirerende power-vrouw. Yolanda Vermeulen heeft een onuitwisbare indruk gemaakt bij vele opdrachtgevers, kandidaten en vakgenoten. Recruitmentland heeft een echte vakvrouw verloren.

Yolanda Vermeulen

26 april 1969 – 13 augustus 2018

 

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in het recruitmentvak, richtte zij in 2007 YME Projects op. Met passie en toewijding richtte zij zich op het ontzorgen van opdrachtgevers op gebied van recruitment vraagstukken en arbeidsmarkt communicatie.

Haar doorzettingsvermogen heeft ze tijdens de gehele duur van haar ziekte onverminderd laten zien. Haar wens was dat haar passie voor recruitment doorgegeven zou worden en dat haar bedrijf zou worden voortgezet. Onlangs is YME Projects overgenomen door EN HR solutions. EN HR solutions zet hiermee haar levenswerk voort.

Bedankt Yolanda, voor wat je hebt betekend voor recruitment en voor alle mensen om je heen. We zullen je missen.
Namens de directie en medewerkers van EN HR solutions wensen wij haar nabestaanden veel sterkte toe bij dit verlies.

2018-09-03T14:36:04+02:00september, 2018|0 Reacties