EN HR solutions: voor de derde keer op rij FD Gazelle!

EN HR solutions is voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle. Een bekroning die bevestigt dat steeds meer organisaties de samenwerking met ons aangaan of uitbreiden. Dat kan alleen dankzij ons talentvolle team.

Blijven inzetten op innovatie

De derde FD Gazelle Award bewijst dat EN HR solutions wederom in staat is haar markpositie te vergroten. Recruitment is een vak en vraagt om de expertise van specialisten. Het is dan ook niet gek dat steeds meer organisaties de handen ineenslaan met EN HR solutions.

Kevin Sebel, Commercieel Manager EN HR solutions: “De kwaliteit van onze dienstverlening ligt hoog. Wij geloven dat onze werkwijze onderscheidend is, wij zien Recruitment Process Outsourcing (RPO) echt als partnership tussen een organisatie en een recruitment specialist. Oplossingsgericht, transparant en op maat. Door onze oplossingen vinden organisaties de beste werknemers. Daarmee leveren wij een wezenlijke bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen van onze opdrachtgevers.

Wat onze volgende stap is? Wij beloven dat we ook in 2019 de markt blijven uitdagen met onze RPO dienstverlening. Wij zullen nog meer investeren in innovaties op het gebied van werven, recruitment marketing én interim recruitment. Ik kijk er in ieder geval al heel erg naar uit.”

Strong Originals: bedankt!

Tjesca Kuytenbrouwer, Algemeen Directeur EN HR solutions: “Eerlijk is eerlijk, de wereld van recruitment en die van onze opdrachtgevers is continu in beweging. Sinds 2002 bewegen wij mee en deze reis delen wij inmiddels met vijftig inspirerende collega’s. Stuk voor stuk Strong Originals met indrukwekkende ambities.

Ik wil deze gelegenheid dan ook aangrijpen om nogmaals alle medewerkers van EN HR solutions te bedanken. Ik ben oprecht dankbaar om er samen met jullie voor te zorgen dat we de markt altijd een stap voor weten te blijven.”

Op 6 november nemen wij de FD Gazelle Award in ontvangst. Voor interviewverzoeken neem contact op met Nikki van der Post via nikki@enhrsolutions.nl of bel 023 554 60 90.

 

Recruitment kan ook anders

Recruitment Process Outsourcing, hét antwoord op veranderende recruitmentvragen. Wij helpen organisatie bij het vervullen van de wervingsbehoefte en het versterken van hun positie op de arbeidsmarkt. Kijk hier voor meer informatie over onze dienstverlening.

2018-10-24T16:03:22+02:00oktober, 2018|0 Reacties