Stage Digital Design – Hoofddorp

Functie

Cheesy stockfoto’s in een social media update? Welnee, jij verovert straks de arbeidsmarkt met echt mooie visuals. Maak kennis met de Stage Digital Design, de beste stage die je kan hebben. Beloofd!

Lees hieronder meer over onze stageplek bij Team Online en druk razendsnel op de solliciteerknop als jij jezelf herkent.

Eigenlijk ben je al onmisbaar voordat je bent begonnen

Als het online team van EN HR solutions is het aan ons om onze opdrachtgevers op te laten vallen tussen duizend andere werkgevers. Wij horen het je denken: ‘Hoe doe je dat?!’. Door ijzersterke online marketingcampagnes uit te rollen. En dankzij jouw design skills kan er straks echt niemand meer om onze uitingen heen.

Recruitment is marketing, een vacature moet je verkopen. Een unieke digital campagne is hierbij onmisbaar. Met jouw creaties zorgen we ervoor dat de werkgevers met hun vacatures viral gaat en waardoor honderden mensen overwegen om te gaan solliciteren. Hoe je dat gaat doen? Dat is aan jou! Fotografie, Photoshop, Illustrator, InDesign: doe je ding!

Je wordt begeleid door een team van 9 collega’s (ontmoet alvast Kees en Nikki via LinkedIn. Vinden ze leuk!). Tijdens de stage krijg je verschillende onderdelen van recruitment marketing mee: het opzetten van campagnes (online én soms ook offline), website design én het begeleiden van foto- of videoproducties. Jij gaat elke dag met een hoofd bomvol nieuwe inspiratie naar huis.

Oké, nog een laatste zetje voordat je gaat solliciteren: het is dan wel een stage maar het fenomeen stagiair snappen wij eigenlijk niet zo goed. Voor ons ben je gewoon een volwaardig teamlid. Tijdelijk weliswaar, maar net zo leuk en waardevol als de rest.

Recruitment kan ook anders. Dat is onze visie.

Laten wij ons ook nog even voorstellen. Wij zijn EN HR solutions en hebben een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt met een sterk uitgangspunt: recruitment is een specialisme. Wij nemen recruitmentprocessen uit handen. Volledig of gedeeltelijk, altijd vanuit naam van de klant en met een sterk onderscheidend concept. Dat maakt ons dé recruitmentpartner voor grote en kleine organisaties.

Nu jij!

Op zoek naar een stage in een werkomgeving waar anders denken normaal is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Creativiteit hangt als zuurstof bij jou in de lucht en je bent voor 300% digital-minded. Daarnaast kan je niet wachten om alles te weten te komen over marketingcampagnes en de wereld van arbeidsmarktcommunicatie. En die is echt leuk!

Tuurlijk leer je het vak door dingen te doen maar jij durft ook om coaching van collega’s te vragen. Wij laten je niet in het diepe vallen, onze marketeers en designers zorgen voor de juiste begeleiding. Verder ben jij iemand waarmee wij kunnen sparren tijdens de Online teammeeting, lachen tijdens de lunch en proosten tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Ook niet onbelangrijk: jij volgt een een mbo/hbo-opleiding CMD, Vormgeving, of soortgelijk (3e jaars) en bent per 1 februari beschikbaar. Bij voorkeur voor een periode tot einde schooljaar.

Werken bij EN HR solutions is….

Vraag aan een aantal van van onze medewerkers waar ze als eerste aan denken als ze EN HR solutions horen en je krijgt: veel lachen, sparren met collega’s, gezonde lunch, kennis delen tijdens EN meetings en de jaarlijkse zomerbarbecue. Allemaal waar, en we hebben nog meer in huis!

Zo kunnen wij jou ook het volgende bieden:

  • Een MacBook
  • Een team van 50 enthousiaste collega’s. Ons hoofdkantoor is in Hoofddorp (5 minuten van het station).
  • Een ambitieuze snelgroeiende omgeving waarin wij samen met jou laten zien dat recruitment ook anders kan.
  • Verschillende dienstverleningen onder één dak. Recruitment van vast, flex, interim en online recruitment marketing, wij doen het allemaal. Nationaal en internationaal.
  • Wij werken met opdrachtgevers die openstaan voor vernieuwende ideeën en werkzaam zijn in uiteenlopende sectoren. Van IT tot zorg, detailhandel, e-commerce, telecom, onderwijs en techniek.

Klaar voor de start?

Laat dan je gegevens achter en we nodigen je graag uit voor een kop koffie. Heb je nog vragen over deze meewerkstage? Neem dan contact op met Rob de Vormer, Teamlead Online, via T. 06 41 88 23 30.

Mocht je benieuwd zijn naar de projecten die wij onlangs hebben gedaan, neem een kijkje op onze website.

Tot gauw!

Sollicitatie

Online

2018-12-13T14:30:09+00:00oktober, 2018|0 Comments

Plaats een opmerking:

Wij maken gebruik van cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en relevante advertenties te tonen. Ga akkoord met het plaatsen van cookies voor het volledige gebruiksgemak van de website. Lees hoe wij omgaan met jouw privacy in ons Privacy Statement.