HR Stagiaire – Hoofddorp

Functie

Sta jij aan het begin van een glansrijke carrière binnen de wereld van HR en Recruitment? Maak kennis met de stages van EN HR solutions, een betere plek om het vak te leren is moeilijk te vinden. Beloofd!

Lees hieronder meer over de vacature van Stagiair Human Resources en druk razendsnel op de solliciteerknop als jij jezelf herkent.

Vanaf dag één al onmisbaar
Als Recruitment partner is het aan ons om het recruitmentproces van onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Dat betekent dat wij van A tot Z verantwoordelijk zijn voor de werving van nieuw talent. We searchen, voeren sollicitatiegesprekken, beheren ATS-systemen en maken een onuitwisbare indruk bij kandidaten door onze candidate experience.

En dankzij jouw organisatie skills kan er straks echt niemand meer om onze opdrachtgevers heen. Wie die opdrachtgevers zijn? Onder andere Tele2, Nederlandse Loterij, Remeha, Bruynzeel Keukens en T-Mobile. Geen verkeerde merken om voor te werken, toch?

Je wordt begeleid door Daphne, Recruitment Office Assistant bij EN HR solutions. Zij neemt je mee langs de verschillende onderdelen van recruitment, HR en Recruitment Proces Outsourcing. Van het uitzetten van vacatures, het opstellen van arbeidsovereenkomsten én het searchen naar de juiste talenten. Met jouw bijdrage zorgen we ervoor dat de vacatures nog sneller en beter worden ingevuld. #Like

Nog een laatste zetje voordat je gaat solliciteren nodig? Zet je schrap: het is dan wel een stage maar het fenomeen stagiair snappen wij eigenlijk niet zo goed. Voor ons ben je gewoon een volwaardig teamlid. Tijdelijk weliswaar, maar net zo leuk en waardevol als de rest. Stagiair Bart en oud stagiair Dario vertellen je er graag meer over, als je daar behoefte aan hebt!

Recruitment kan ook anders. Dat is onze visie.
Wij zijn EN HR solutions en hebben een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt met een sterk uitgangspunt: recruitment is een specialisme. Wij nemen recruitmentprocessen uit handen. Volledig of gedeeltelijk, altijd vanuit naam van de klant en met een sterk onderscheidend concept. Dat maakt ons dé recruitmentpartner voor grote en kleine organisaties.

Nu jij!
Op zoek naar een stage in een werkomgeving waar anders denken normaal is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Enthousiasme hangt als zuurstof bij jou in de lucht en je bent voor 300% recruitment-minded. Jij kan niet wachten om alles te weten te komen over HR, recruitment en de wereld van arbeidsmarktcommunicatie. En die is echt leuk!

Tuurlijk leer je het vak door dingen te doen maar jij durft ook om coaching van collega’s te vragen. Wij laten je niet in het diepe vallen, al onze Strong Originals zorgen voor de juiste begeleiding. Verder ben jij iemand waarmee wij kunnen sparren tijdens meetings, lachen tijdens de lunch en proosten tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Ook niet onbelangrijk: jij volgt een HBO HRM-opleiding, of soortgelijk en bent uiterlijk per 1 februari beschikbaar.

Werken bij EN HR solutions. What’s in it for you?
Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitment. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Natuurlijk kunnen ook wij je vertellen dat onze koffie niet onverdienstelijk is. Dat de teamuitjes dwars door het geluid gaan en dat alle (ja echt alle!) 50 collega’s de gezelligste mensen van het land zijn. En tuurlijk staat er elke maand netjes op tijd een mooi geldbedrag op je rekening (niet meer dan logisch). Dat maakt ons leuk, maar nog niet de beste.

Wat dan wel? Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. En doordat creativiteit en innovatie als zuurstof in de lucht hangen, lukt het ons ook om onze eigen doelen steeds dichterbij te krijgen.

De nieuwste recruitmentoplossingen komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in de kennis en expertise van onze medewerkers. Wil je nieuwe dingen leren? Wij geven maandelijks interne webinars om kennis uit te wisselen. Verdiepingsslag maken? Dat kan tijdens onze zes wekelijkse EN-meeting. Sparringpartner nodig? Jouw collega’s zijn slechts een appje van je verwijderd.

Een gegarandeerde ondersteuning en begeleiding vanuit het MT én van 50 Strong Originals, dat maakt van EN HR solutions de beste werkplek binnen Recruitment!

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren
Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Korteland via T. 06 38 77 17 12 of per mail E. HR@enhrsolutions.nl.

2018-12-13T14:20:18+00:00november, 2018|0 Comments

Plaats een opmerking:

Wij maken gebruik van cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en relevante advertenties te tonen. Ga akkoord met het plaatsen van cookies voor het volledige gebruiksgemak van de website. Lees hoe wij omgaan met jouw privacy in ons Privacy Statement.