Online Recruitment Marketeer – Hoofddorp

Functie

Tijd voor weer een nieuwe lading creativiteit: zet met jouw vacatureteksten en wervingscampagnes onze opdrachtgevers op een onderscheidende manier in de markt. Wij dagen je uit!

EN HR solutions is een recruitment specialist. Wij geloven dat recruitment anders kan. Creativiteit, storytelling en conversie staan hierbij voorop. En wij zijn op zoek naar ambitieuze collega’s! Lees hieronder meer over de vacature van Online Recruitment Marketeer en druk op de solliciteerknop als jij jezelf herkent.

Verrassende functie, wat gaan we doen?
Een creatieve vacaturecampagne bedenken waardoor honderden mensen overwegen om te gaan solliciteren!

Als het online team van EN HR solutions is het aan ons om de vacatures van onze opdrachtgevers op te laten vallen tussen duizend andere vacatures. Wij horen het je denken: ‘Hoe doe je dat?!’. Door ijzersterke vacaturemarketing!

Per campagne bepaal jij als Online Marketeer wat de beste mix aan kanalen is om vervolgens de campagne van A tot Z uit te zetten. Elke doelgroep en iedere vacature is anders, een copy paste-werkmethode kennen wij dus niet. Wij dagen je uit om van elke campagne een unieke campagne te maken.

Onze campagnes beginnen altijd met een intake met de opdrachtgever waarin jij alle relevante informatie doorspreekt. Vervolgens maak jij een onderscheidende vacaturetekst en samen met onze vormgever bedenk je het best passende beeldmateriaal. Gebruiken we een advertentie, een video of kiezen we voor een Instagram Story? Aan jou om de campagne daarna online te zetten. Bijvoorbeeld via LinkedIn, Facebook, Instagram of de vacaturezoekmachines zoals Indeed, Adzuna of Jobrapido. Daarnaast zijn er ook verschillende online communities waar jij de opdrachtgever kenbaar kan maken!

Post and Pray? Niet bij ons! Tijdens de looptijd van de campagne onderhoud je proactief contact met de opdrachtgever over de resultaten, monitor je de campagne en stuur je bij waar nodig. Met als resultaat? Een grotere naamsbekendheid voor onze opdrachtgever en een flink aantal goede kandidaten voor de vacature. Dit kan jij!

Als Online Recruitment Marketeer word je onderdeel van een team van 9 collega’s van Team Online. Ontmoet alvast Jolien en Dario via LinkedIn. Vinden ze leuk! Nog geen ervaring met de wereld van recruitment? Geen probleem. Mocht het nodig zijn, dan helpen ook onze andere 48 Strong Originals jou maar al te graag.

Recruitment kan ook anders. Dat is onze visie.
EN HR solutions heeft een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt met een sterk uitgangspunt: recruitment is een specialisme. Wij nemen recruitmentprocessen uit handen. Volledig of gedeeltelijk, altijd vanuit naam van de klant en met een sterk onderscheidend concept. Dat maakt ons dé recruitmentpartner voor grote en kleine organisaties.

Dit ben jij
Een aandachtstrekker in positieve zin! Jij weet conceptueel denken en commercieel handelen te combineren. Jij verrast ons met jouw oog voor campagnemogelijkheden en feeling met storytelling. Het halen van goede resultaten voor de opdrachtgever zorgt voor een glimlach op je gezicht.

Misschien werk je al enkele jaren in de wereld van online marketing (minimaal 2 jaar) en ben je klaar voor een volgende stap binnen het vak. Of je werkt nu als Recruiter en wil je juist meer verdiepen in de arbeidsmarktcommunicatie. Enige ervaring met (vacature)teksten schrijven, SEA, SEO en social media is prettig, sterke drive om te leren is ideaal.

Tuurlijk leer je het vak door dingen te doen maar jij durft ook om coaching van collega’s te vragen. Die vraag is voor jou heel normaal. Jij bent verder iemand waarmee wij kunnen sparren over marketingkanalen of arbeidsmarktcommunicatie en waar wij mee kunnen lachen tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Ben jij de Marketeer die het leuk vindt om zich in recruitment te specialiseren? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Werken bij EN HR solutions. What’s in it for you?
Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitment. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Natuurlijk kunnen ook wij je vertellen dat onze koffie niet onverdienstelijk is. Dat de teamuitjes dwars door het geluid gaan en dat alle (ja echt alle!) 50 collega’s de gezelligste mensen van het land zijn. En tuurlijk staat er elke maand netjes op tijd een mooi geldbedrag op je rekening (niet meer dan logisch). Dat maakt ons leuk, maar nog niet de beste.

Wat dan wel? Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. En doordat creativiteit en innovatie als zuurstof in de lucht hangen, lukt het ons ook om onze eigen doelen steeds dichterbij te krijgen.

De nieuwste recruitmentoplossingen komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in de kennis en expertise van onze medewerkers. Wil je nieuwe dingen leren? Wij geven maandelijks interne webinars om kennis uit te wisselen. Verdiepingsslag maken? Dat kan tijdens onze zes wekelijkse EN-meeting. Sparringspartner nodig? Jouw collega’s zijn slechts een appje van je verwijderd.

Een gegarandeerde ondersteuning en begeleiding vanuit het MT én van 50 Strong Originals, dat maakt van EN HR solutions de beste werkplek binnen Recruitment!

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren
Heb je toch nog vragen over de vacature van Online Recruitment Marketeer? Neem dan contact op met Jolien Bijhouwer, Senior Recruitment Marketeer, via T. 06 28 62 04 71 of stuur een mail naar jolien@enhrsolutions.nl.

2018-12-13T14:20:22+00:00november, 2018|0 Comments

Plaats een opmerking:

Wij maken gebruik van cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en relevante advertenties te tonen. Ga akkoord met het plaatsen van cookies voor het volledige gebruiksgemak van de website. Lees hoe wij omgaan met jouw privacy in ons Privacy Statement.