Recruitment Assistent – Rotterdam

Functie

Het geheim van een succesvolle recruitmentstrategie? Een goede en accurate administratie. Van uitzendkrachten, interimmers tot vaste werknemers, jij zorgt voor de juiste basis voor onze recruiters.

EN HR solutions is een recruitment specialist. Wij geloven dat recruitment anders kan. En wij zijn op zoek naar een ambitieuze collega in de regio Rotterdam!

Lees hieronder meer over werken als Recruitment Assistent en druk op de solliciteerknop als jij jezelf herkent.

Ik kies voor een baan als Recruitment Assistent omdat..
..ik ervaring op wil doen binnen het recruitmentvak en een actieve bijdrage wil leveren aan het succes van het team én de opdrachtgevers!

Recruitment draagt bij aan het succes van een organisatie. Als Recruitment Assistent neem jij de administratieve taken binnen het recruitmentproces uit handen. Jij bent hét aanspreekpunt voor de Recruiters, de Hiring Managers en de (uitzend)medewerkers. Je zet recruitment nog sterker op de kaart en levert zo een actieve bijdrage aan het realiseren van de ambitieuze maar realistische recruitmentdoelstellingen.

Dankzij jou is alle benodigde informatie per kandidaat accuraat en up to date bijgehouden in de verschillende systemen. De gehele uitzendadministratie heb jij van A tot Z onder controle en je weet de Recruiters proactief te voorzien van de juiste data en rapportages. Heeft de Hiring Manager een vraag? Ook daar weet jij het juiste antwoord op.

Vanuit EN HR solutions voorzien wij je van kennis en ondersteuning op gebied van recruitmentprocessen, -rapportages en uitzendadministratie. Ervaring binnen Recruitment is dus niet nodig, jouw collega’s begeleiden en ondersteunen je waar nodig. Dit kan zomaar jouw opstap naar een baan als Recruiter zijn. Maak alvast kennis met Stephanie, Gerrion en Julene via LinkedIn. Vinden ze leuk!

Wie die opdrachtgever is? Maak kennis met Allianz!
Voor wie durft, dat is Allianz. Wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Samen de beste worden, daar gaan we voor. Daarom maken wij graag plaats voor iedereen die voor Allianz van toegevoegde waarde is.

Het team waar je in terecht komt bestaat uit zes Recruiters, verspreidt over de vestigingen in Rotterdam en Brussel. Jouw standplaats is Rotterdam. Een werkplek met uitzicht op de skyline van de stad, wat wil je nog meer?

Dit ben jij
Je bent klaar voor een uitdagende carrière binnen Recruitment en zoekt een baan waarbij je kan meebouwen aan een organisatie. Leergierig, communicatief sterk en ontzettend collegiaal. In deze drie eigenschappen herken jij jezelf direct. Enig werkervaring is prettig, sterke administratieve skills zijn ideaal.

Jij wilt jezelf ontwikkelen en daarom trek jij proactief werk naar jezelf toe. Tuurlijk leer je door dingen te doen maar jij durft ook om coaching van collega’s te vragen voor de juiste verwerking van de (uitzend)administratie. Die vraag is voor jou heel normaal.

Werken bij EN HR solutions: What’s in it for you?
Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitment. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Natuurlijk kunnen ook wij je vertellen dat onze koffie niet onverdienstelijk is. Dat de teamuitjes dwars door het geluid gaan en dat alle (ja echt alle!) 50 collega’s de gezelligste mensen van het land zijn. En tuurlijk staat er elke maand netjes op tijd een mooi geldbedrag op je rekening (niet meer dan logisch). Dat maakt ons leuk, maar nog niet de beste.

Wat dan wel? Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. En doordat creativiteit en innovatie als zuurstof in de lucht hangen, lukt het ons ook om onze eigen doelen steeds dichterbij te krijgen.

De nieuwste recruitmentoplossingen komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in de kennis en expertise van onze medewerkers. Wil je nieuwe dingen leren? Wij geven maandelijks interne webinars om kennis uit te wisselen. Verdiepingsslag maken? Dat kan tijdens onze zes wekelijkse EN-meeting. Sparringpartner nodig? Jouw collega’s zijn slechts een appje van je verwijderd.

Een gegarandeerde ondersteuning en begeleiding vanuit het MT én van 50 Strong Originals, dat maakt van EN HR solutions de beste werkplek binnen Recruitment!

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren
Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Korteland via T. 06 38 77 17 12 of per mail E. HR@enhrsolutions.nl.


2019-02-16T04:31:27+00:00december, 2018|0 Comments

Plaats een opmerking:

Wij maken gebruik van cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en relevante advertenties te tonen. Ga akkoord met het plaatsen van cookies voor het volledige gebruiksgemak van de website. Lees hoe wij omgaan met jouw privacy in ons Privacy Statement.