RPO Recruiter – Den Haag

Functie

Het leuke aan werken als RPO Recruiter? Elke opdrachtgever is anders, een copy paste-werkmethode is dan ook volslagen onbekend. Een ideale werkomgeving toch?

EN HR solutions is een recruitment specialist. Wij geloven dat recruitment anders kan. En wij zijn op zoek naar een ambitieuze collega in de regio Den Haag!

Lees hieronder meer over werken als RPO Recruiter en druk op de solliciteerknop als jij jezelf herkent.

Ik kies voor een baan als RPO recruiter omdat..
..ik wil doorgroeien binnen het recruitmentvak én wil profiteren van de kennis een RPO organisatie!

Recruitment draagt bij aan het succes van een organisatie. Als RPO Recruiter neem jij het recruitmentproces uit handen. Geheel of gedeeltelijk. Jij bent hét gezicht en aanspreekpunt voor zowel kandidaten als Hiring Managers. Je zet jouw opdrachtgever op de kaart en levert een actieve bijdrage aan het realiseren van de ambitieuze maar realistische doelstellingen.

Wie die opdrachtgevers zijn? Dat kunnen we nog niet verklappen. Tipje van de sluier mag natuurlijk wel: allemaal in regio Den Haag! Dankzij jou komt de juiste persoon op de juiste plek. Is er geen match? Ook dan zorg je dat de kandidaat met een goed gevoel over de organisatie naar huis gaat. Recruitment is beleving.

Vanuit EN HR solutions voorzien wij je van kennis en ondersteuning op gebied van recruitmentprocessen, -rapportages en online activiteiten als vacaturemarketing en employer branding. Daarnaast draait alles om een goede samenwerking. Je spreekt onze RPO manager, de recruiters in het land en de collega’s op ons hoofdkantoor dan ook bijna dagelijks. Maak alvast kennis met Jasper, Wemke en Dario via LinkedIn. Vinden ze leuk!

Recruitment kan ook anders. Dat is onze visie.
EN HR solutions heeft een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt met een sterk uitgangspunt: recruitment is een specialisme. Wij nemen recruitmentprocessen uit handen. Volledig of gedeeltelijk, altijd vanuit naam van de klant en met een sterk onderscheidend concept. Dat maakt ons dé recruitmentpartner voor grote en kleine organisaties.

Dit ben jij
Je kunt jouw oplossingen overtuigend neerzetten en weet je snel onderdeel van een bedrijf te maken. Misschien werk je al enkele jaren aan bureauzijde (minimaal 3 jaar) en ben je klaar voor een volgende stap binnen recruitment.

Innovaties binnen recruitment volgen elkaar in een rap tempo op. Jij volgt de trends en gelooft in de combinatie van recruitment en marketing. Het is misschien wat overdreven maar we moeten het toch even benoemen want ondanks de opkomst van online recruitment en vacaturemarketing, heb jij het ambachtelijke search & hunt ook nog steeds onder de knie.

Daarnaast heb jij de ambitie om met EN HR solutions uit te groeien tot innovatieve marktleider op het gebied van Recruitment Process Outsourcing..

Werken bij EN HR solutions: What’s in it for you?
Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitment. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Natuurlijk kunnen ook wij je vertellen dat onze koffie niet onverdienstelijk is. Dat de teamuitjes dwars door het geluid gaan en dat alle (ja echt alle!) 50 collega’s de gezelligste mensen van het land zijn. En tuurlijk staat er elke maand netjes op tijd een mooi geldbedrag op je rekening (niet meer dan logisch). Dat maakt ons leuk, maar nog niet de beste.

Wat dan wel? Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. En doordat creativiteit en innovatie als zuurstof in de lucht hangen, lukt het ons ook om onze eigen doelen steeds dichterbij te krijgen.

De nieuwste recruitmentoplossingen komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in de kennis en expertise van onze medewerkers. Wil je nieuwe dingen leren? Wij geven maandelijks interne webinars om kennis uit te wisselen. Verdiepingsslag maken? Dat kan tijdens onze zes wekelijkse EN-meeting. Sparringpartner nodig? Jouw collega’s zijn slechts een appje van je verwijderd.

Een gegarandeerde ondersteuning en begeleiding vanuit het MT én van 50 Strong Originals, dat maakt van EN HR solutions de beste werkplek binnen Recruitment!

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren
Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Korteland via T. 06 38 77 17 12 of per mail E. daphne.korteland@enhrsolutions.nl.


2019-02-16T04:31:27+00:00januari, 2019|0 Comments

Plaats een opmerking:

Wij maken gebruik van cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en relevante advertenties te tonen. Ga akkoord met het plaatsen van cookies voor het volledige gebruiksgemak van de website. Lees hoe wij omgaan met jouw privacy in ons Privacy Statement.