EN HR solutions on stage: 4 april. Pakhuis de Zwijger Amsterdam

Op donderdag 4 april stroomt Pakhuis de Zwijger in Amsterdam vol. Deels omdat dan Emerce Recruitment 2019 plaatsvindt maar vooral vanwege de presentatie van Rob en Nikki, onze eigen twee Strong Originals!

Het principe van recruitment is stiekem best simpel: vacatures met het juiste talent vervullen. Maar wat is eigenlijk het juiste talent? Al vanaf de eerste kennismaking bleek dat Bruynzeel Keukens eigenlijk helemaal niet op zoek was naar de ‘standaard’ verkoper. Sterker nog, de ideale kandidaat is zelfs helemaal geen verkoper! In de winkels van Bruynzeel Keukens draait alles om oriëntatie en inspiratie. Tel daar het concept ‘werken met vaste prijzen’ bij op en je hebt te maken met recruitmentstrategie die zich het beste laat omschrijven als ‘anders dan anders’.

Hoe werf je verkopers die geen verkopers mogen zijn? Hoe behoud je werknemers tijdens de overgangsperiode naar een geheel nieuw winkelconcept? Bruynzeel Keukens en EN HR solutions gingen die uitdagingen met elkaar aan en Guess what… ze staan te trappelen om jou deel te maken van hun ervaringen tot nu toe.

Op donderdag 4 april staan wij dan ook samen op het podium tijdens Emerce Recruitment. Wij nemen je mee in de wereld van proactief werven. Bijzijn is meemaken. Kijk hier voor meer informatie en bestel vandaag nog kaarten.

 

#EmerceRecruitment19

Emerce Recruitment is een inspirerend evenement op het snijvlak van recruitment, branding en technologie. Elk jaar verzorgen verschillende organisaties interessante breakout sessies waar deelnemers aan kunnen deelnemen om de dag vervolgens af te sluiten met een netwerkborrel.

2019-03-26T10:38:03+01:00maart, 2019|0 Reacties