RPO Recruiter – Amersfoort

Functie

Benieuwd naar het effect van recruitment in combinatie met de creatieve wereld van marketing? Er is maar een manier om daar achter te komen: solliciteer vandaag nog op onze vacature voor RPO Recruiter in Amersfoort.

EN HR solutions is een recruitment specialist. Wij geloven dat recruitment anders kan. Maatwerk, innovatie en beleving staan hierbij voorop. En wij zijn op zoek naar ambitieuze collega’s! Lees hieronder meer over werken als RPO Recruiter bij veelal corporate organisaties en druk op de solliciteerknop als jij jezelf herkent.

Ik kies voor een baan als RPO recruiter omdat..
..ik wil profiteren van de kennis en ondersteuning van recruiters én marketeers!

EN HR solutions neemt het recruitmentproces uit handen. Geheel of gedeeltelijk. Als RPO Recruiter ben jij hét aanspreekpunt voor alle recruitmentvraagstukken. Voor kandidaten, medewerkers en Hiring Managers. Jij zet jouw opdrachtgever op de kaart en levert een actieve bijdrage aan het realiseren van de ambitieuze maar realistische doelstellingen. Jij weet altijd de juiste persoon op het juiste moment voor de juiste functie te vinden. Is er geen match? Dan zorg jij ervoor dat de kandidaat terugkijkt op een positieve sollicitatieprocedure. Klinkt als een leuke uitdaging toch?

Vanuit EN HR solutions voorzien wij je van alle kennis en ondersteuning op gebied van recruitmentprocessen, -rapportages en online activiteiten als vacaturemarketing en employer branding. Daarnaast draait alles om een goede samenwerking. Je spreekt onze RPO manager, de recruiters in het land en de collega’s op ons hoofdkantoor dan ook bijna dagelijks. Maak alvast kennis met Rob, Ingrid of Jasper via LinkedIn. Vinden ze leuk!

Recruitment kan ook anders. Dat is onze visie.
EN HR solutions heeft een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt met een sterk uitgangspunt: recruitment is een specialisme. Wij nemen recruitmentprocessen uit handen. Volledig of gedeeltelijk, altijd vanuit naam van de klant en met een sterk onderscheidend concept. Dat maakt ons dé recruitmentpartner voor grote en kleine organisaties.

Dit ben jij
Je kunt jouw oplossingen overtuigend neerzetten en weet je snel onderdeel van een bedrijf te maken. Misschien werk je al enkele jaren aan bureauzijde (minimaal 3 jaar) en ben je klaar voor een volgende stap binnen recruitment.

Innovaties binnen recruitment volgen elkaar in een rap tempo op. Jij volgt de trends en gelooft in de combinatie van recruitment en marketing. Het is misschien wat overdreven maar we moeten het toch even benoemen want ondanks de opkomst van online recruitment en vacaturemarketing, heb jij het ambachtelijke search & hunt ook nog steeds onder de knie. Daarnaast heb jij de ambitie om met EN HR solutions uit te groeien tot innovatieve marktleider op het gebied van Recruitment Process Outsourcing.

Ben jij de recruitment specialist die de perfecte match kan maken? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Werken bij EN HR solutions: What’s in it for you?
Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitment. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Natuurlijk kunnen ook wij je vertellen dat onze koffie niet onverdienstelijk is. Dat de teamuitjes dwars door het geluid gaan en dat alle (ja echt alle!) 50 collega’s de gezelligste mensen van het land zijn. En tuurlijk staat er elke maand netjes op tijd een mooi geldbedrag op je rekening (niet meer dan logisch). Dat maakt ons leuk, maar nog niet de beste.

Wat dan wel? Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. En doordat creativiteit en innovatie als zuurstof in de lucht hangen, lukt het ons ook om onze eigen doelen steeds dichterbij te krijgen.

De nieuwste recruitmentoplossingen komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in de kennis en expertise van onze medewerkers. Wil je nieuwe dingen leren? Wij geven maandelijks interne webinars om kennis uit te wisselen. Verdiepingsslag maken? Dat kan tijdens onze zes wekelijkse EN-meeting. Sparringpartner nodig? Jouw collega’s zijn slechts een appje van je verwijderd.

Een gegarandeerde ondersteuning en begeleiding vanuit het MT én van 50 Strong Originals, dat maakt van EN HR solutions de beste werkplek binnen Recruitment!

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren
Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Korteland via T. 06 38 77 17 12.

2019-03-25T23:40:29+00:00maart, 2019|0 Comments

Plaats een opmerking:

Wij maken gebruik van cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en relevante advertenties te tonen. Ga akkoord met het plaatsen van cookies voor het volledige gebruiksgemak van de website. Lees hoe wij omgaan met jouw privacy in ons Privacy Statement.