Intercedent – Hoofddorp

Functie

EN HR solutions is een recruitment specialist. Wij leveren een bijdrage aan het succes van onze opdrachtgevers. Maatwerk, innovatie en beleving staan hierbij voorop. En wij zijn op zoek naar ambitieuze collega’s!

Welkom bij EN HR solutions! Lees hieronder meer over werken als Intercedent en druk op de solliciteerknop als jij jezelf herkent.

Wat ga ik doen?
Steeds meer werkgevers kiezen naast een vaste invulling via EN HR solutions ook voor een flexibele invulling van de vacatures. Aan jou de taak om dé ultieme beleving rondom onze flex dienstverlening te creëren!

Hoe je dat doet? Als Intercedent ben jij het aanspreekpunt voor onze uitzendkrachten door het hele land. Wanneer vindt de loonuitbetaling plaats? Moet ik wel of niet reiskosten declareren? Waar vind ik mijn vakantie uren? Jij weet het antwoord op alle vragen. Aangezien onze uitzendkrachten voor diverse opdrachtgevers werkzaam zijn, is elke vraag weer anders. Toch weet jij het antwoord. Elke keer weer.

Wanneer er geen telefoontjes zijn, ga jij aan de slag met de urenregistratie en beheer je het facturatieproces van onze uitzendkrachten. Je werkt zelfstanding aan de administratieve afhandeling van de in- en uitdiensttreders en doorstromers. Denk hierbij aan het opstellen van uitzendovereenkomsten, regelen van de beëindiging van overeenkomsten en het zorgen voor de tijdige verlengingen.

Er is bij ons geen sprake van een hokjes-cultuur dus jij trekt ook andere werkzaamheden naar je toe om zo collega’s te helpen bij hun werk. Voor onze recruiters ben jij straks de rots in branding. Uiteraard werk je ontzettend nauwkeurig en accuraat zodat alles volledig up-to-date blijft, maar dat is logisch toch?

De uitzendwereld is altijd in beweging, ontwikkelingen volgen elkaar dan ook in rap tempo op. Wij willen jou dan ook vooral vragen om mee te denken over hoe wij alle flex werkzaamheden in een bewegende markt zo efficiënt mogelijk in kunnen richten. Mocht je aanpassingen of verbeteringen zien, dan is het aan jou om dit door te voeren. Op deze manier zorgen we er samen voor dat onze uitzendkrachten de service krijgen die zij nodig hebben. Vandaag. Morgen. Altijd.

Verder ben je in deze functie ook onderdeel van onze Interim Desk. Samen met je collega’s ben jij de belangrijkste schakel tussen interimmer, recruiter en onze opdrachtgever. Jij hebt dagelijks contact met onze recruiters op locatie en voorziet hen van advies en ondersteuning op het gebied van interim administratie. Je stelt contracten op, controleert de urenregistratie en verstuurt en verwerkt de facturen.

Wanneer kan ik beginnen?
Wat ons betreft liever vandaag dan morgen. Uiteraard heb je te maken met een opzegtermijn en misschien staat er binnenkort wel een vakantie gepland. Kortom, samen met jou bepalen we een startdatum die jou het beste uitkomt.

Anders nog iets?
Nou zeker! Bij EN HR solutions hebben wij een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt met een sterk uitgangspunt: recruitment kan ook anders. Wij dagen je dan ook uit om onze visie waar te maken. Kansen zien is één. Het daadwerkelijk realiseren is het leukste wat er is.

Dit ben jij
Misschien heb je al kennis van uitzendadministratie, in ieder geval heb jij enige ervaring met administratie. Dat laatste is voor ons het belangrijkste. Je kunt je goed verplaatsen in onze dienstverlening en weet je snel onderdeel van ons bedrijf te maken. Het leveren van een goede en enigszins zorgeloze dienstverlening zorgt voor een glimlach op jouw gezicht.

Je wilt een baan waarbij je kan meebouwen en waar je nieuwe dingen leert. Elke werkdag moet voor jou anders zijn dus je bent op zoek naar een werkomgeving waar veel gebeurt. Ontwikkeling, creativiteit en service bieden maken jouw werkdag compleet. Daarnaast heb jij de ambitie om met EN HR solutions uit te groeien tot innovatieve marktleider op het gebied van Recruitment Process Outsourcing. Het aantal uren dat je komt werken is in overleg. Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden.

Werken bij EN HR solutions is….
Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitment. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Natuurlijk kunnen ook wij je vertellen dat onze koffie niet onverdienstelijk is. Dat de teamuitjes dwars door het geluid gaan en dat alle (ja echt alle!) 50 collega’s de gezelligste mensen van het land zijn. En tuurlijk staat er elke maand netjes op tijd een mooi geldbedrag op je rekening (niet meer dan logisch). Dat maakt ons leuk, maar nog niet de beste.

Wat dan wel? Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. Deze ideeën komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in samenwerken en het delen van expertises. Wil je nieuwe dingen leren? Er zijn maandelijks interne webinars om kennis uit te wisselen. Verdiepingsslag maken? Dat kan tijdens de zes wekelijkse EN-meeting. Sparringpartner nodig? Stuur jouw collega’s een berichtje op ENtalk, ons interne platform vol zin en tja… ook onzin.

Tel daar een gegarandeerde ondersteuning en begeleiding vanuit het MT én van 50 Strong Originals bij op en je hebt de beste werkplek binnen Recruitment!

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren
Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Korteland via T. 06 38 77 17 12 of per mail E. HR@enhrsolutions.nl.

2019-09-22T09:32:36+00:00april, 2019|0 Comments

Plaats een opmerking:

Wij maken gebruik van cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en relevante advertenties te tonen. Ga akkoord met het plaatsen van cookies voor het volledige gebruiksgemak van de website. Lees hoe wij omgaan met jouw privacy in ons Privacy Statement.