Recruitmentmanager RPO – Hoofddorp

Organisatie

Als Recruitment Process Outsourcing (RPO) partner houden we ons o.a. bezig met (project)recruitment, Total Talent Acquisition, Employer Branding en Vacaturemarketing. Wij nemen recruitmentprocessen uit handen. Volledig of gedeeltelijk, altijd vanuit de naam van de klant en met een sterk onderscheidend concept. Nationaal en Internationaal. Van vaste werknemers tot uitzendkrachten en interim posities. Dat maakt EN HR solutions dé recruitmentpartner voor grote en kleine organisaties.

Functie

Accountmanagement op hoog niveau? Kwalitatief sterk relatiebeheer? Teamleden naar een nog hoger niveau coachen? Welkom bij EN HR solutions!

Lees hieronder meer over werken als Recruitmentmanager RPO en druk op de solliciteerknop als jij jezelf herkent.

Wat ga ik doen?
Als strategisch Recruitment partner is het aan ons om het juiste talent binnen te halen voor een organisatie. Wij garanderen een effectief, innovatief en professioneel recruitmentproces waarmee wij onze opdrachtgevers een onderscheidende positie op de arbeidsmarkt geven. Wij nemen het recruitmentproces uit handen. Geheel of gedeeltelijk. Voor de aansturing van verschillende RPO accounts zijn wij op zoek naar een Recruitmentmanager.

Recruitment is een specialisme. Daarom komen álle wervingsvraagstukken die bij de opdrachtgever spelen bij ons terecht. Vast, flex of interim, wij maken van RPO een effectief partnership. Als Recruitmentmanager ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en het (laten) uitvoeren van de recruitmentprocessen. Je geeft leiding aan één of meerdere recruiters per account en samen zijn jullie continu bezig om de bestaande dienstverlening te optimaliseren naar de wensen en behoeften van de opdrachtgevers.

Je bent verantwoordelijk voor het naleven van de contractuele afspraken met onze opdrachtgevers. Je werkt proactief aan het aanscherpen van werkprocessen en zorgt voor de goede samenwerking binnen het team. Daarnaast houd je de mogelijkheden om onze dienstverlening uit te breiden, scherp in de gaten. Jij verrast jouw opdrachtgevers zowel operationeel als strategisch. Ontzorging op het hoogste niveau.

Wie zijn de opdrachtgevers?
Dat is het voordeel van Recruitment Process Outsourcing, je gaat voor verschillende organisaties aan de slag. Van grote A-merken tot kleinere regionale organisaties. Wij werken nationaal en internationaal en gaan voor een langdurige klantrelatie.

Wanneer kan ik beginnen?
Wat ons betreft liever vandaag dan morgen. Uiteraard heb je te maken met een opzegtermijn en misschien staat er binnenkort wel een vakantie gepland. Kortom, samen met jou bepalen we een startdatum die jou het beste uitkomt.

Anders nog iets?
Nou zeker! Bij EN HR solutions hebben wij een innovatieve kijk op recruitment en zijn wij goed op de hoogte van alle trends op de arbeidsmarkt. Met een sterk uitgangspunt: recruitment kan ook anders. Wij dagen je dan ook uit om onze visie waar te maken.

Dit ben jij
Jij hebt al enkele jaren ervaring als leidinggevende en bent bekend met de wereld van Recruitment. Bij voorkeur aan bureau- én corporatezijde. Ervaring met RPO is een pré, enthousiasme voor innovatie is een must. Jij bent een gesprekspartner op alle niveaus, weet mensen in beweging te zetten en zet jouw oplossingen elke dag weer overtuigend neer.

Net als wij, geloof jij in de combinatie van recruitment en marketing. Jij omarmt oplossingen zoals employer branding en vacaturemarketing maar jij hebt ook oog voor effectieve search & hunt.

Gepast kritisch, communicatief tactisch en procesgericht. In deze drie eigenschappen herken jij jezelf direct. Jij bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen recruitment en je kijkt er naar uit om jouw kennis over te dragen aan anderen.

Ben jij de RPO manager die gelooft in de kracht van samenwerking? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Werken bij EN HR solutions is….
Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitment. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Natuurlijk kunnen ook wij je vertellen dat onze koffie niet onverdienstelijk is. Dat de teamuitjes dwars door het geluid gaan en dat alle (ja echt alle!) 65 collega’s de gezelligste mensen van het land zijn. En tuurlijk staat er elke maand netjes op tijd een mooi geldbedrag op je rekening (niet meer dan logisch). Dat maakt ons leuk, maar nog niet de beste.

Wat dan wel? Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. Deze ideeën komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in samenwerken en het delen van expertises. Wil je nieuwe dingen leren? Er zijn maandelijks interne webinars om kennis uit te wisselen. Verdiepingsslag maken? Dat kan tijdens de zes wekelijkse EN-meeting. Sparringpartner nodig? Stuur jouw collega’s een berichtje op ENtalk, ons interne platform vol zin en tja… ook onzin.

Tel daar een gegarandeerde ondersteuning en begeleiding vanuit het MT én van 65 Strong Originals bij op en je hebt de beste werkplek binnen Recruitment!

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren
Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Kevin Sebel via T. 06 42 45 64 81 per mail E. hr@enhrsolutions.nl.


2020-04-05T04:50:30+02:00april, 2019|0 Reacties