Junior Recruiter – Den Haag

Functie

Wil je nieuwe dingen leren? Verdiepingsslag maken? Of een Sparringpartner nodig? Je vindt het allemaal bij EN HR solutions, dé plek waar je moet zijn als het om recruitment gaat.

Welkom bij EN HR solutions! Lees hieronder meer over werken als RPO Recruiter en druk op de solliciteerknop als jij jezelf herkent.

Wat ga ik doen?
Vacatureteksten schrijven? Check. Cv screening en actieve search? Zeker een onderdeel van je takenpakket. Sollicitatiegesprekken voeren? Absoluut een must! Wat deze functie dan echt uniek maakt?

Recruitment is een specialisme. Daarom kiezen veel organisaties voor Recruitment Process Outsourcing. Wij nemen het recruitmentproces uit handen. Geheel of gedeeltelijk. Dat betekent dat álle wervingsvraagstukken die bij onze opdrachtgever spelen, opgepakt door een team van EN HR solutions. Wij zijn van A tot Z verantwoordelijk zijn voor de werving van nieuw talent.

Als Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het vervullen van vacatures (vast, flex én interim). De profielen waarvoor je werft, variëren van marketing en financiële functies tot specialistische IT profielen. Recruitment is echter alleen succesvol met een goede samenwerking. Het is dan ook aan jou om van RPO een effectief partnership te maken. Jij ondersteunt, ontzorgt en verrast de opdrachtgever op zowel operationeel én strategisch niveau.

Daarnaast combineren wij recruitment met de creatieve wereld van marketing. Als RPO Recruiter werk je nauw samen met ons team van Recruitment Marketeers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor projecten op het gebied van employer branding, vacaturemarketing en werken-bij websites.

Vanuit EN HR solutions voorzien wij je van kennis en ondersteuning op gebied van recruitmentprocessen en rapportages. Daarnaast draait alles om een goede samenwerking. Maak alvast kennis met Kevin, Jasper en Linda via LinkedIn. Vinden ze leuk!

Wie is mijn opdrachtgever?
Op dit moment kunnen wij dat helaas nog niet verklappen. Maar voordeel van werken bij een RPO partner is wel dat je voor verschillende organisaties aan de slag kunt gaan. We doen niet aan namedropping maar wij werken samen met organisaties zoals Nederlandse Loterij, T-Mobile, Allianz en Securitas.

Wanneer kan ik beginnen?
Wat ons betreft liever vandaag dan morgen. Uiteraard heb je te maken met een opzegtermijn en misschien staat er binnenkort wel een vakantie gepland. Kortom, samen met jou bepalen we een startdatum die jou het beste uitkomt.

Anders nog iets?
Nou zeker! Bij EN HR solutions hebben wij een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt met een sterk uitgangspunt: recruitment kan ook anders. Wij dagen je dan ook uit om onze visie waar te maken. Kansen zien is één. Het daadwerkelijk realiseren is het leukste wat er is.

Dit ben jij
De volgende stap in je carrière? Overstap naar een andere branche? Wat het ook is, jij wilt elke dag een beetje beter worden. Daarom zoek jij een baan waarbij je kan meebouwen aan een organisatie. Leergierig, communicatief sterk en ontzettend collegiaal. In deze drie eigenschappen herken jij jezelf direct. Enig werkervaring is prettig, sterke drive is ideaal.

Jij wilt jezelf ontwikkelen tot de Recruiter van de toekomst. Daarom trek jij proactief werk naar jezelf toe en ga jij zelfstandig aan de slag. Tuurlijk leer je het vak door dingen te doen maar jij durft ook om coaching van collega’s te vragen voor de juiste search & hunt technieken. Die vraag is voor jou heel normaal.

Ben jij de starter die ons team komt versterken? Recruitment kan ook anders, dat is waar wij voor staan. De manier waarop jij bij ons solliciteert laten we dan ook volledig aan jou over. Via een WhatsApp berichtje, een handgeschreven brief laten bezorgen door een drone, karaokevideo of door middel van een zoete inval (we zijn gek op calorieën) op ons hoofdkantoor? We laten ons graag door jou verrassen!

Werken bij EN HR solutions is….
Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitment. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Natuurlijk kunnen ook wij je vertellen dat onze koffie niet onverdienstelijk is. Dat de teamuitjes dwars door het geluid gaan en dat alle (ja echt alle!) 50 collega’s de gezelligste mensen van het land zijn. En tuurlijk staat er elke maand netjes op tijd een mooi geldbedrag op je rekening (niet meer dan logisch). Dat maakt ons leuk, maar nog niet de beste.

Wat dan wel? Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. Deze ideeën komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in samenwerken en het delen van expertises. Wil je nieuwe dingen leren? Er zijn maandelijks interne webinars om kennis uit te wisselen. Verdiepingsslag maken? Dat kan tijdens de zes wekelijkse EN-meeting. Sparringpartner nodig? Stuur jouw collega’s een berichtje op ENtalk, ons interne platform vol zin en tja… ook onzin.

Tel daar een gegarandeerde ondersteuning en begeleiding vanuit het MT én van 50 Strong Originals bij op en je hebt de beste werkplek binnen Recruitment!

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren
Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Korteland via T. 06 38 77 17 12 of per mail E. hr@enhrsolutions.nl.

2019-12-07T06:50:24+00:00juni, 2019|0 Comments

Plaats een opmerking:

Wij maken gebruik van cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en relevante advertenties te tonen. Ga akkoord met het plaatsen van cookies voor het volledige gebruiksgemak van de website. Lees hoe wij omgaan met jouw privacy in ons Privacy Statement.