Junior Recruiter – Apeldoorn

Functie

Klaar om de wereld van recruitment te veroveren? Dan ben je precies op de juiste plek beland. Wij zijn op zoek naar ambitieuze collega’s!

Welkom bij EN HR solutions! Lees hieronder meer over werken als Junior Recruiter en druk op de solliciteerknop als jij jezelf herkent.

Wat ga ik doen?
Vacatures zo onder de aandacht brengen zodat honderden mensen willen solliciteren op een baan! Easy toch? Wij horen het je denken: ‘Hoe doe je dat?!’. Door samen met ons het recruitmentproces zo in te regelen dat niemand meer om onze klant heen kan. Als Junior Recruiter ga jij aan de slag met de werving & selectie van nieuw talent. Jij beheert de recruitmentadministratie van A tot Z en jouw werkdag is pas geslaagd als het recruitmentproces op rolletjes loopt.

Vanuit EN HR solutions voorzien wij je van alle kennis en ondersteuning op gebied van recruitmentprocessen, -rapportages en online activiteiten als vacaturemarketing en employer branding. Daarnaast draait alles om een goede samenwerking. Je wordt begeleid door de collega’s op locatie en de RPO Manager. De recruiters in het land zie je tijdens onze EN meetings en de collega’s op ons hoofdkantoor spreek je bijna dagelijks. Maak alvast kennis met Lithal, Danielle en Julene. Vinden ze leuk!

Wie is mijn opdrachtgever?
Dat kunnen we helaas nog niet verklappen. Maar een tipje van de sluier mag wel. Je gaat werken voor een organisatie die actief is in de techniek. Innovatie, duurzaamheid en daadkracht staan er hoog in het vaandel. Je bevindt je straks op een plek waar men in oplossingen denkt. Recruitment met een gouden randje, wat wil je nog meer?

Wanneer kan ik beginnen?
Wat ons betreft liever vandaag dan morgen. Uiteraard heb je te maken met een opzegtermijn en misschien staat er binnenkort wel een vakantie gepland. Kortom, samen met jou bepalen we een startdatum die jou het beste uitkomt.

Anders nog iets?
Nou zeker! Bij EN HR solutions hebben wij een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt met een sterk uitgangspunt: recruitment kan ook anders. Wij dagen je dan ook uit om onze visie waar te maken. Kansen zien is één. Het daadwerkelijk realiseren is het leukste wat er is.

Dit ben jij
De volgende stap in je carrière? Overstap naar een andere branche? Wat het ook is, jij wilt elke dag een beetje beter worden. Daarom zoek jij een baan waarbij je kan meebouwen aan een organisatie. Leergierig, communicatief sterk en ontzettend collegiaal. In deze drie eigenschappen herken jij jezelf direct. Enig werkervaring is prettig, sterke drive is ideaal.

Jij wilt jezelf ontwikkelen tot de Recruiter van de toekomst. Daarom trek jij proactief werk naar jezelf toe en ga jij zelfstandig aan de slag. Tuurlijk leer je het vak door dingen te doen maar jij durft ook om coaching van collega’s te vragen voor de juiste search & hunt technieken. Die vraag is voor jou heel normaal.

Ben jij de starter die ons team komt versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Verras ons met jouw verhaal en laat zien waarom jij bij ons past!

Werken bij EN HR solutions is….
Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitment. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Natuurlijk kunnen ook wij je vertellen dat onze koffie niet onverdienstelijk is. Dat de teamuitjes dwars door het geluid gaan en dat alle (ja echt alle!) 50 collega’s de gezelligste mensen van het land zijn. En tuurlijk staat er elke maand netjes op tijd een mooi geldbedrag op je rekening (niet meer dan logisch). Dat maakt ons leuk, maar nog niet de beste.

Wat dan wel? Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. Deze ideeën komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in samenwerken en het delen van expertises. Wil je nieuwe dingen leren? Er zijn maandelijks interne webinars om kennis uit te wisselen. Verdiepingsslag maken? Dat kan tijdens de zes wekelijkse EN-meeting. Sparringpartner nodig? Stuur jouw collega’s een berichtje op ENtalk, ons interne platform vol zin en tja… ook onzin.

Tel daar een gegarandeerde ondersteuning en begeleiding vanuit het MT én van 50 Strong Originals bij op en je hebt de beste werkplek binnen Recruitment!

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren
Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Korteland via T. 06 38 77 17 12 of per mail E. HR@enhrsolutions.nl.

2019-09-22T09:32:29+00:00augustus, 2019|0 Comments

Plaats een opmerking:

Wij maken gebruik van cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en relevante advertenties te tonen. Ga akkoord met het plaatsen van cookies voor het volledige gebruiksgemak van de website. Lees hoe wij omgaan met jouw privacy in ons Privacy Statement.