Recruitment Assistent – Utrecht

Functie

Sta jij aan het begin van een glansrijke carrière? Maak kennis met EN HR solutions, een betere plek om recruitment te leren is moeilijk te vinden. Beloofd!

Welkom bij EN HR solutions! Lees hieronder meer over werken als Recruitment Assistent en druk op de solliciteerknop als jij jezelf herkent.

Wat ga ik doen?
Als Recruitment partner is het aan ons om het recruitmentproces van onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Dat betekent dat wij van A tot Z verantwoordelijk zijn voor de werving van nieuw talent.

Als Recruitment Assistent neem jij de administratieve taken binnen het recruitmentproces uit handen. Jij bent hét aanspreekpunt voor de Recruiters, de Hiring Managers en de medewerkers. De gehele administratie heb jij onder controle en je weet de Recruiters proactief te voorzien van de juiste data en rapportages. Heeft de sollicitant of de Hiring Manager een vraag? Ook daar weet jij het juiste antwoord op. Het leveren van de beste service kunnen wij geheel aan jou overlaten.

Ervaring met recruitment is niet nodig. Wij leren je de kneepjes van het vak. Er is veel mogelijk binnen EN HR solutions en de stap naar Junior Recruiter is dan ook zeker een optie.

Vanuit EN HR solutions voorzien wij je van kennis en ondersteuning op gebied van recruitmentprocessen en rapportages. Daarnaast draait alles om een goede samenwerking. Je spreekt onze RPO manager, de recruiters in het land en de collega’s op ons hoofdkantoor dan ook bijna dagelijks. Maak alvast kennis met Jasper, Giny en Dario via LinkedIn. Vinden ze leuk!

Wie is mijn opdrachtgever?
Dat kunnen we helaas nog niet verklappen. Maar een tipje van de sluier mag wel. Je gaat werken voor een organisatie die actief is in regio Utrecht. Betrokkenheid, ontwikkeling en kwaliteit staan er hoog in het vaandel. Je bevindt je straks op een plek waar men in oplossingen denkt. Recruitment met een gouden randje, wat wil je nog meer?

Wanneer kan ik beginnen?
Wat ons betreft liever vandaag dan morgen. Uiteraard heb je te maken met een opzegtermijn en misschien staat er binnenkort wel een vakantie gepland. Kortom, samen met jou bepalen we een startdatum die jou het beste uitkomt.

Anders nog iets?
Nou zeker! Bij EN HR solutions hebben wij een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt met een sterk uitgangspunt: recruitment kan ook anders. Wij dagen je dan ook uit om onze visie waar te maken. Kansen zien is één. Het daadwerkelijk realiseren is het leukste wat er is.

Dit ben jij
Je bent klaar voor een uitdagende carrière binnen Recruitment en zoekt een baan waarbij je kan meebouwen aan een organisatie. Leergierig, communicatief sterk en ontzettend collegiaal. In deze drie eigenschappen herken jij jezelf direct. Enig werkervaring is prettig, sterke administratieve skills zijn ideaal.

Jij wilt jezelf ontwikkelen en daarom trek jij proactief werk naar jezelf toe. Tuurlijk leer je door dingen te doen maar jij durft ook om coaching van collega’s te vragen voor de juiste verwerking van de administratie. Die vraag is voor jou heel normaal.

Werken bij EN HR solutions is….
Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitment. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Natuurlijk kunnen ook wij je vertellen dat onze koffie niet onverdienstelijk is. Dat de teamuitjes dwars door het geluid gaan en dat alle (ja echt alle!) 50 collega’s de gezelligste mensen van het land zijn. En tuurlijk staat er elke maand netjes op tijd een mooi geldbedrag op je rekening (niet meer dan logisch). Dat maakt ons leuk, maar nog niet de beste.

Wat dan wel? Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. Deze ideeën komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in samenwerken en het delen van expertises. Wil je nieuwe dingen leren? Er zijn maandelijks interne webinars om kennis uit te wisselen. Verdiepingsslag maken? Dat kan tijdens de zes wekelijkse EN-meeting. Sparringpartner nodig? Stuur jouw collega’s een berichtje op ENtalk, ons interne platform vol zin en tja… ook onzin.

Tel daar een gegarandeerde ondersteuning en begeleiding vanuit het MT én van 50 Strong Originals bij op en je hebt de beste werkplek binnen Recruitment!

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren
Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Korteland via T. 06 38 77 17 12 per mail E. hr@enhrsolutions.nl.

2019-12-07T07:40:22+00:00augustus, 2019|0 Comments

Plaats een opmerking:

Wij maken gebruik van cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en relevante advertenties te tonen. Ga akkoord met het plaatsen van cookies voor het volledige gebruiksgemak van de website. Lees hoe wij omgaan met jouw privacy in ons Privacy Statement.