Stage Online Marketing – Hoofddorp

Introductie

Op zoek naar een meewerkstage waarbij je innovatieve online campagnes ontwikkelt voor de meest uiteenlopende bedrijven? Kunnen wij het schrijven van vacatureteksten en social media updates wel aan jouw creativiteit overlaten? Ons team bij EN HR solutions kan niet wachten om jou als Stagiair Online Marketing te ontmoeten.

Organisatie

We zullen ons even aan je voorstellen
Bij EN HR solutions werken mensen die geloven dat recruitment anders kan. Elke organisatie heeft andere behoeftes en daarom bieden wij verschillende vormen van Recruitment Process Outsourcing (RPO) aan. Wij nemen de recruitmentprocessen uit handen en ondersteunen onze opdrachtgevers bij het vinden van nieuwe werknemers.

Jij komt te werken op de online marketingafdeling van EN HR solutions. Oftewel: je wordt onderdeel van Team Online, bestaande uit onze Manager Business Development, zeven Online Marketeers, Employer Branding en Dataspecialisten, een Visual UX Designer en drie Accountmanagers. Team Online is verantwoordelijk voor creatieve vacaturemarketing, employer branding strategieën en het bouwen van werken-bij websites. Zo vinden wij het juiste talent voor onze opdrachtgevers!

Functie

Wat ga je doen?
Als Stagiair Online Marketing coördineer jij het gehele proces van onze online vacaturecampagnes. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met twee van onze Online Marketeers. Onmogelijke vacatures? Welnee! Dankzij jouw onderscheidende vacatureteksten en op maat gemaakte campagnes weet jij duizenden mensen te bereiken. Zo draag je bij aan de online zichtbaarheid van onze klanten én stromen de sollicitaties binnen.

Recruitment = marketing, dat is waar wij in geloven. Een vacature moet je verkopen! Een pakkende en unieke vacaturetekst is hierbij onmisbaar. Deze ga je schrijven nadat je een telefonische intake met de klant hebt gehad waarin je een verdere toelichting krijgt op de vacature. Is de tekst akkoord? Dan kunnen we live! Aan jou om alle onderdelen van de campagne op te zetten. Denk aan social media, Google Ads, jobboards en vacaturezoekmachines. Op welke kanalen je de vacature gaat plaatsen? Dat bepaal je aan de hand van een doelgroeponderzoek.

Om te monitoren hoe de campagnes lopen, duik je tussentijds met Google Analytics in de resultaten. Aan de hand daarvan maak je rapportages die je bespreekt met de klant, van wie je feedback ontvangt op de kwaliteit van de binnengekomen sollicitaties. Waar nodig scherp je de campagne aan.

Wie ben jij?
Een enthousiaste student die het leuk vindt om teksten en online content te schrijven. Je bent zowel creatief- als marketingminded en kunt je goed inleven in de doelgroep. Jij kan niet wachten om alles te weten te komen over de wereld van arbeidsmarktcommunicatie.

Wat vinden we verder belangrijk?

  • Je volgt een hbo of wo marketing- en/of communicatieopleiding (3e jaars)
  • Je bent 3 tot 5 maanden beschikbaar vanaf februari 2020
  • Je hebt interessante ideeën over social media campagnes en doelgroepen

Waarom dit de stage is die je zoekt?
Omdat je als volwaardig teamlid gaat meedraaien in Team Online! Je krijgt bij ons echt een kijkje in de keuken van online recruitment marketing. Zoals je hebt gelezen, krijg je ook behoorlijk veel verantwoordelijkheid. Maar natuurlijk laten wij je niet in het diepe vallen. Jouw collega Marketeers zorgen voor de juiste begeleiding. Naast een heel leuk team, iedere dag een gezonde lunch en een vrijdagmiddagborrel kun je van ons ook nog het volgende verwachten:

  • Een stagevergoeding van € 500,- o.b.v. 40 uur
  • Een MacBook
  • We zitten op (maar) 5 minuten loopafstand van station Hoofddorp
  • En je krijgt er ook nog eens 50 gezellige collega’s bij!

Nog een laatste zetje voordat je gaat solliciteren nodig? Zet je schrap: het is dan wel een stage maar het fenomeen stagiair snappen wij eigenlijk niet zo goed. Voor ons ben je gewoon een volwaardig teamlid. Tijdelijk weliswaar, maar net zo leuk en waardevol als de rest. Oud-stagiair Dario en Bart vertellen je er graag meer over, als je daar behoefte aan hebt!

Klaar voor de start?
Laat dan je gegevens achter en we nodigen je graag uit voor een kop koffie. Heb je nog vragen over deze meewerkstage? Neem dan contact op met Jolien Bijhouwer, Senior Recruitment Marketeer, via T. 06 28 62 04 71.


2020-01-29T14:50:29+00:00augustus, 2019|0 Comments

Plaats een opmerking:

Wij maken gebruik van cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en relevante advertenties te tonen. Ga akkoord met het plaatsen van cookies voor het volledige gebruiksgemak van de website. Lees hoe wij omgaan met jouw privacy in ons Privacy Statement.