Recruiter T-Mobile – Den Haag

Functie eisen

EN HR solutions is een recruitment specialist. Wij geloven dat recruitment anders kan. Maatwerk, schaalbaarheid en beleving staan hierbij voorop. En wij zijn op zoek naar een ambitieuze collega voor T-Mobile in Den Haag!

Welkom bij EN HR solutions! Lees hieronder meer over werken als senior RPO Recruiter en druk op de solliciteerknop als jij jezelf herkent.

Wat ga ik doen?
Als Recruitment partner is het aan ons om het recruitmentproces van onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Dat betekent dat wij van A tot Z verantwoordelijk zijn voor de werving van nieuw talent.

Vacatureteksten schrijven? Check. Cv screening en actieve search? Zeker een onderdeel van je takenpakket. Sollicitatiegesprekken voeren? Absoluut een must! Wat deze functie dan echt uniek maakt?

Recruitment is een specialisme. Daarom komen álle wervingsvraagstukken naar jou toe of jij trekt ze proactief naar je toe. Jij ondersteunt, ontzorgt en verrast jouw opdrachtgever op operationeel en strategisch niveau. Vast, flex of interim, jij maakt van RPO een effectief partnership.

Daarnaast combineren wij recruitment met de creatieve wereld van marketing. Als RPO Recruiter werk je nauw samen met ons team van Recruitment Marketeers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor projecten op het gebied van employer branding, vacaturemarketing en werken-bij websites.

Vanuit EN HR solutions voorzien wij je van kennis en ondersteuning op gebied van recruitmentprocessen en rapportages. Daarnaast draait alles om een goede samenwerking. Je spreekt onze RPO manager, de recruiters in het land en de collega’s op ons hoofdkantoor dan ook bijna dagelijks. Maak alvast kennis met Lindon, Mel en Angelica via LinkedIn. Vinden ze leuk!

Wie is mijn opdrachtgever?
Maak kennis met T-Mobile. Je kent ze vast wel van Unlimited. Of van het snelste mobiele netwerk van Nederland. Misschien ben je zelfs wel klant bij T-Mobile. Of heb je de roze (magenta noemen ze dat) reclames voorbij zien komen. Allemaal T-Mobile. Maar, ze zijn méér dan een telecomprovider. Het is een groep gemotiveerde mensen die dagelijks hun uiterste best doen de Nederlandse telecommarkt te verbeteren.

De profielen waarvoor je werft, variëren van marketing, ICT tot hoger Management. Dankzij jou komt de juiste persoon op de juiste plek. Is er geen match? Ook dan zorg je dat de kandidaat met een goed gevoel over de organisatie naar huis gaat. Recruitment is beleving!

Wanneer kan ik beginnen?
Wat ons betreft liever vandaag dan morgen. Uiteraard heb je te maken met een opzegtermijn en misschien staat er binnenkort wel een vakantie gepland. Kortom, samen met jou bepalen we een startdatum die jou het beste uitkomt.

Anders nog iets?
Nou zeker! Bij EN HR solutions hebben wij een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt met een sterk uitgangspunt: recruitment kan ook anders. Wij dagen je dan ook uit om onze visie waar te maken. Kansen zien is één. Het daadwerkelijk realiseren is het leukste wat er is.

Dit ben jij
Misschien werk je al enkele jaren aan bureauzijde als Senior Recruiter en wil je nu de wereld van RPO ontdekken. Of kan je niet wacht om innovaties binnen recruitment te ontdekken en toe te passen. Wat het ook is, jij gelooft dat recruitment anders kan.

Ondanks de opkomst van online recruitment en vacaturemarketing, heb jij het ambachtelijke search & hunt ook nog steeds onder de knie. Dat is nodig in een uitdagende branche als de telecommarkt.

Gepast kritisch, communicatief tactisch en ontzettend collegiaal. In deze drie eigenschappen herken jij jezelf direct. Je kunt jouw oplossingen overtuigend neerzetten en weet je snel onderdeel van een bedrijf te maken. Het werken op zowel operationeel als strategisch niveau klinkt jou als muziek in oren. Jij combineert recruitment moeiteloos met commercieel denken.

Werken bij EN HR solutions is….
Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitment. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Natuurlijk kunnen ook wij je vertellen dat onze koffie niet onverdienstelijk is. Dat de teamuitjes dwars door het geluid gaan en dat alle (ja echt alle!) 50 collega’s de gezelligste mensen van het land zijn. En tuurlijk staat er elke maand netjes op tijd een mooi geldbedrag op je rekening (niet meer dan logisch). Dat maakt ons leuk, maar nog niet de beste.

Wat dan wel? Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. Deze ideeën komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in samenwerken en het delen van expertises. Wil je nieuwe dingen leren? Er zijn maandelijks interne webinars om kennis uit te wisselen. Verdiepingsslag maken? Dat kan tijdens de zes wekelijkse EN-meeting. Sparringpartner nodig? Stuur jouw collega’s een berichtje op ENtalk, ons interne platform vol zin en tja… ook onzin.

Tel daar een gegarandeerde ondersteuning en begeleiding vanuit het MT én van 50 Strong Originals bij op en je hebt de beste werkplek binnen Recruitment!

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren
Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Korteland via T. 06 38 77 17 12 of per mail E. hr@enhrsolutions.nl.

2019-10-16T05:40:20+00:00september, 2019|0 Comments

Plaats een opmerking:

Wij maken gebruik van cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en relevante advertenties te tonen. Ga akkoord met het plaatsen van cookies voor het volledige gebruiksgemak van de website. Lees hoe wij omgaan met jouw privacy in ons Privacy Statement.