Strong Original – Arnhem

Functie

Recruitment kan anders. Een baan ook. Want wist je dat onze recruiters eigenlijk geen vacatures vervullen? Zij maken ambities waar. #LesjeOmdenken

Welkom bij EN HR solutions. Lees hieronder meer over de missie van een Strong Original.

Wat ga ik doen?

‘Recruiters die geen vacatures vervullen? Dat geloof ik niet’. Wij ook niet. We kijken alleen wel anders tegen de functie van Recruiter aan dan de meeste organisaties. Typisch een gevalletje van omdenken.

Het wisselen van baan is voor veel mensen een grote stap. Iets wat je niet elke dag zomaar even doet. Het heeft een enorm effect op je privéleven (lees: ander salaris, andere werkdagen, meer of minder werk- en reistijd) en het roept de twee moeilijkste vragen ter wereld op: wat ben ik aan het doen met mijn leven en wat wil ik met mijn leven gaan doen? De Strong Originals van EN HR solutions hebben dagelijks mensen over de vloer die deze vragen willen beantwoorden. En wij helpen iedereen daar graag mee. Past deze functie bij jouw ambities, is dit een uitdaging die je wil (en kan) en voel jij je in deze werkomgeving thuis?

Wij kijken naar persoonlijke wensen, behoeften en ambities. Van kandidaten én van organisaties. Want ook zij beantwoorden die twee vragen om morgen weer verder te komen dan vandaag. Zien wij overeenkomsten, dan zetten wij alles op alles om een goede match te maken. Het maken van de juiste match en creëren van een goede klik kan op zoveel verschillende en creatieve manieren. Waarom doen wat iedereen doet? Jij kan straks diegene zijn die het eerste sollicitatiegesprek op een interne golfbaan houdt en het kennismakingsgesprek met de afdeling regelt door middel van een potje basketbal. Onze opdrachtgevers bieden die mogelijkheden!

Ambities zijn er om waargemaakt te worden. Als Strong Original zorg jij ervoor dat het juiste talent op het juiste moment op de juiste plek komt. Dankzij jouw bijdrage worden functies met de beste mensen vervuld zodat organisatiedoelstellingen behaald kunnen worden en persoonlijke ambities gerealiseerd worden. Over een waardevol sneeuwbaleffect gesproken!

Word geen Recruiter. Word een Strong Original.

Wanneer kan ik beginnen?

Wat ons betreft liever vandaag dan morgen. Uiteraard heb je te maken met een opzegtermijn en misschien staat er binnenkort wel een vakantie gepland. Vandaar dat wij samen met jou bepalen welke startdatum jou het beste uitkomt. De functie is zowel fulltime als parttime in te vullen.

Wie is mijn opdrachtgever?

Dat kunnen we helaas nog niet verklappen maar een tipje van de sluier mag wel. Je gaat werken voor een corporate A-merk. Vitaliteit staat hoog in het vaandel en dat zie je dan ook terug in de werkomgeving. Er is een lift maar iedereen neemt de trap. Er is een parkeergarage maar iedereen gaat met OV (veel slimmer want het kantoor is pal boven Arnhem Centraal). Je hebt een bureau maar de lounge plekken werken net zo makkelijk. Je kunt de hele dag blijven zitten maar je kan tussendoor ook indoor basketballen of golfen.

Dit ben jij

Zoals je ziet, zoeken wij een nieuw profiel. Daarom willen wij liever geen voor de hand liggende cv’s. Wij zoeken iemand die wel de skills heeft maar niet per se de juiste ervaring. Het vak Recruitment leer je namelijk gaandeweg wel. Wij zoeken motivatie, ambitie en enthousiasme. Jij hebt de afgelopen vijf jaar gewerkt en kijkt er naar uit om in een andere branche en functie aan de slag te gaan.

Jij ziet potentie in mensen en weet deze linksom of rechtsom tot uiting te brengen. Het hoofd koel houden wanneer er binnen vijf minuten 89 verschillende vragen op je afkomen, heb je onder de knie. Je zoekt de vraag achter de vraag en weet het antwoord ook nog eens overtuigend over de brengen. Jij bent in staat om mensen met elkaar te verbinden en samenwerkingen te versterken. Kortom: als wij Strong Original zeggen, gaat er bij jou een lampje branden.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen een nieuwe branche? Sluit je aan bij EN HR solutions en voeg een frisse kijk, sterke mening en een andere ervaring toe aan de wereld van RPO.

Werken bij EN HR solutions is….

Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitment. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Natuurlijk kunnen ook wij je vertellen dat onze koffie niet onverdienstelijk is. Dat de teamuitjes dwars door het geluid gaan en dat alle (ja echt alle!) 50 collega’s de gezelligste mensen van het land zijn. En tuurlijk staat er elke maand netjes op tijd een mooi geldbedrag op je rekening (niet meer dan logisch). Dat maakt ons leuk, maar nog niet de beste.

Wat dan wel? Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. Deze ideeën komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in samenwerken en het delen van expertises. Wil je nieuwe dingen leren? Er zijn maandelijks interne webinars om kennis uit te wisselen. Verdiepingsslag maken? Dat kan tijdens de zes wekelijkse EN-meeting. Sparringpartner nodig? Stuur jouw collega’s een berichtje op ENtalk, ons interne platform vol zin en tja… ook onzin.

Tel daar een gegarandeerde ondersteuning en begeleiding vanuit het MT én van 50 Strong Originals bij op en je hebt de beste werkplek binnen Recruitment!

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren

De manier waarop jij bij ons solliciteert laten we volledig aan jou over. Via social media (#strongoriginals), een WhatsApp berichtje, een handgeschreven brief laten bezorgen door een drone of karaokevideo? Wat het ook is, we laten ons graag door jouw verhaal verrassen.

Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Natascha Schaft via T. 06 430 22 314 of per mail E. hr@enhrsolutions.nl.

2019-12-07T06:50:17+00:00november, 2019|0 Comments

Plaats een opmerking:

Wij maken gebruik van cookies om de website gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en relevante advertenties te tonen. Ga akkoord met het plaatsen van cookies voor het volledige gebruiksgemak van de website. Lees hoe wij omgaan met jouw privacy in ons Privacy Statement.