Branding Specialist – Hoofddorp

Functie

Haal jij motivatie uit het bedenken, opzetten en coördineren van mooie marketingcampagnes voor toonaangevende opdrachtgevers als T-Mobile, Miele of VGZ? Mooi!

Bij EN HR solutions groeien we hard en kunnen we jouw expertise goed gebruiken. Groei jij met ons mee?

Wat ga je doen?
Als Employer Branding Specialist bij EN HR solutions is je primaire focus het verstevigen van het werkgeversmerk van onze klanten. Jouw doel? Naamsbekendheid vergroten en awareness creëren bij de doelgroep toekomstige werknemers. Hoe je dat doet? Dat laten we aan jou over. Wij vertrouwen op jouw creatieve talent.

Een nieuwe campagne voor het werven van klantenservice medewerkers? Hoe ga je de doelgroep bereiken? Kies je voor het opnemen van een video of doe je een toffe fotoshoot met medewerkers? Aan jou de keuze. Goed accountmanagement is hierbij essentieel; je betrekt de klant in alle fasen van dit partnership. Tussentijds meet je natuurlijk nauwkeurig de analytics en stuur je -indien nodig- bij.

Een ding is zeker: je werkt projectmatig, levert unieke content en wil met vol enthousiasme aan de slag. Samen met 9 online marketeers ga je voor het optimale resultaat. Tuurlijk weten we dat je ambitieus bent en wilt blijven leren. Daarom bieden we je een persoonlijk leertraject aan via onze EN-cademy en kun je je zowel online als offline 24/7 up-to-date blijven.

Wat wij bieden
• Een fulltime functie (40 u.p.w)
• Een plek binnen een snelgroeiende organisatie waar je veel kunt leren
• 24/7 toegang tot ons online leeromgeving EN-cademy
• Afwisselende baan met veel zelfstandigheid en vrijheid
• Moderne up-to-date werkplek

Wat wij vragen

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Minimaal vier jaar ervaring in (Recruitment) Marketing, Branding of Advertising
  • Sterk in conceptueel denken en projectmatig werken
  • Je bent in staat om zelfstandig verschillende accounts succesvol te managen


Solliciteren?
Enthousiast? Reageer dan vandaag nog via de sollicitatiebutton! Wil je meer weten over de vacature van Employer Branding Specialist? Neem dan contact op met Nikki van der Post, Teamlead Team Online, via tel. 06-24 38 50 92

Over EN HR solutions
Bij EN HR solutions werken mensen die geloven dat recruitment anders kan. Elke organisatie heeft andere behoeftes en daarom bieden wij verschillende vormen van Recruitment Process Outsourcing (RPO) aan. Wij nemen de recruitmentprocessen uit handen en ondersteunen onze opdrachtgevers bij het vinden van nieuwe werknemers.

Jij komt te werken op de online marketingafdeling van EN HR solutions. Oftewel: je wordt onderdeel van Team Online, bestaande uit onze Teamlead, negen Recruitment Marketeers, Employer Branding specialisten en Dataspecialisten, een Visual UX Designer en drie Accountmanagers. Team Online is verantwoordelijk voor creatieve vacaturemarketing, employer branding strategieën en het bouwen van werken-bij websites. Zo vinden wij het juiste talent voor onze opdrachtgevers!

2020-02-16T19:30:44+01:00december, 2019|0 Reacties