Financieel Medewerker – Hoofddorp

Functie

Ben jij er elke dag op uit om te ontdekken hoe je een verschil kan blijven maken? Maak kennis met de financiële kant van recruitment! Uitdagend tot aan het laatste cijfer achter de komma.

Welkom bij EN HR solutions! Lees hieronder meer over werken als Financieel Medewerker en druk op de solliciteerknop als jij jezelf herkent.

Vertel, wat ga ik doen?
Als Recruitment partner is het aan ons om het recruitmentproces van onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Dat betekent dat wij van A tot Z verantwoordelijk zijn voor de werving van nieuwe medewerkers. Onze dienstverlening is een dienstverlening op maat. Geheel afgestemd op de behoefte van de opdrachtgever. Dit maakt onze financiële administratie tot een unieke administratie. Welkom in de wereld van uitdagende finance!

Als Financieel medewerker regel jij alle financieel administratieve zaken ter ondersteuning van onze dienstverlening. Per account verwerk jij de onder andere de inkoop- en verkoopfacturen. Geheel accuraat en volgens de laatste wet- en regelgeving uiteraard. Ook verwerk je de declaraties van je collega’s, daar worden ze blij van!

Vanuit EN HR solutions voorzien wij je van kennis en ondersteuning. Daarnaast draait alles om een goede samenwerking. Maak alvast kennis met Lodewijk, Rob en Dennis via LinkedIn. Vinden ze leuk!

Deze functie is zowel fulltime als parttime beschikbaar. Wacht niet langer, en solliciteer vandaag nog!

Wanneer kan ik beginnen?
Wat ons betreft liever vandaag dan morgen. Uiteraard heb je te maken met een opzegtermijn en misschien staat er binnenkort wel een vakantie gepland. Kortom, samen met jou bepalen we een startdatum die jou het beste uitkomt.

Anders nog iets?
Nou zeker! Bij EN HR solutions hebben wij een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt met een sterk uitgangspunt: recruitment kan ook anders. Wij dagen je dan ook uit om onze visie waar te maken. Kansen zien is één. Het daadwerkelijk realiseren is het leukste wat er is.

Dit ben jij
Op dit moment werk je al enkele jaren als Financieel Medewerker en ben je op zoek naar een werkomgeving waar anders denken normaal is. Jij bent toe aan een volgende stap en een nieuwe uitdaging. Ondernemend, accuraat, communicatief sterk en ontzettend collegiaal. In deze eigenschappen herken jij jezelf direct. Ook ben je in het bezit van minimaal een Praktijkdiploma Boekhouden of een gelijkwaardige administratieve opleiding gevolgd en afgerond.

Kennis van recruitment is handig maar geen vereiste. Jij leert het vak door dingen te doen maar jij durft ook om coaching en begeleiding van collega’s te vragen. Verder ben jij iemand waarmee wij kunnen sparren tijdens meetings, lachen tijdens de lunch en proosten tijdens borrels.

Werken bij EN HR solutions is….
Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitment. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Natuurlijk kunnen ook wij je vertellen dat onze koffie niet onverdienstelijk is. Dat de teamuitjes dwars door het geluid gaan en dat alle (ja echt alle!) 65 collega’s de gezelligste mensen van het land zijn. En tuurlijk staat er elke maand netjes op tijd een mooi geldbedrag op je rekening (niet meer dan logisch). Dat maakt ons leuk, maar nog niet de beste.

Wat dan wel? Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. Deze ideeën komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in samenwerken en het delen van expertises. Wil je nieuwe dingen leren? Er zijn maandelijks interne webinars om kennis uit te wisselen. Ook hebben wij de EN-cademy, een leerplatform vol met trainingen. Verdiepingsslag maken? Dat kan tijdens de zes wekelijkse EN-meeting. Sparringpartner nodig? Stuur jouw collega’s een berichtje op ENtalk, ons interne platform vol zin en tja… ook onzin.

Tel daar een gegarandeerde ondersteuning en begeleiding vanuit het MT én van 65 Strong Originals bij op en je hebt de beste werkplek binnen Recruitment!

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren
Klik dus gauw op onderstaande sollicitatiebutton. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Korteland via 06 38 77 17 12 of per mail hr@enhrsolutions.nl.

2020-02-16T20:30:48+01:00februari, 2020|0 Reacties