Visual Designer – Hoofddorp

Functie

Trends op het gebied van digital gaan snel. Heel snel. Wil jij creatieve oplossingen bedenken die nog beter aansluiten op de digitale wereld van morgen? Check onze vacature!

Dit is wat je gaat doen

EN HR solutions groeit. En hard ook. Daar zijn we natuurlijk trots op. Net als op ons enthousiaste marketingteam dat zich dagelijks bezighoudt met creatieve employer branding projecten. Om onze opdrachtgevers nog meer te blijven verassen, zijn we op zoek naar nieuw talent. Iemand die woorden moeiteloos omzet naar visuele designs.

Want dat is wat je dagelijks bij ons als Visual Designer gaat doen. Jij denkt vanuit de merkstrategie en ontwerpt de meest creatieve digitale producten. Denk hierbij aan social advertising, landingspagina’s, presentaties & pitches en branding campagnes. Dit doe je niet alleen vanachter je Mac-scherm, je gaat ook bij opdrachtgevers op bezoek voor fotoshoots of videoproducties.

Vormen, kleuren, typografie, niks is jou te gek. Jij doet volledig zelfstandig vooronderzoek en weet alles perfect toe te passen. Passend bij het doel van het product en het merk van onze opdrachtgever. Oké, en af en toe ook met een vette knipoog naar jouw eigen stijl. Zo zijn wij dan ook wel weer.

Je werkt nauw samen met onze UX Designer. Heb je naast liefde voor ontwerp ook de ambitie om je (op den duur) te specialiseren in UX of UI? Mooi, Xanthe staat namelijk te trappelen om je hier bij te begeleiden. Je zal haar dan ook ondersteunen bij grootschalige websiteprojecten en landelijke campagnes. Daarnaast gaan jullie er samen alles aan doen om collega’s, opdrachtgevers en prospects te overtuigen van de kracht van visual design en het belang van UX. Wat zeggen we, je blaast ze van hun sokken!

Wat je nodig hebt

  • Creativiteit voor tien
  • Het vermogen om merken door te vertalen naar producten
  • Minimaal twee jaar ervaring als visual designer
  • Zelfstandigheid en het toch ook lekker vinden om in teamverband te werken
  • Alle ins en outs van After Effects, Photoshop en inDesign

Heb je een waanzinnig portfolio met een focus op visueel design? En heb je zin om ons te helpen onze opdrachtgevers te blijven verbazen? Dan hebben we iets voor je!

  • De functie Visual designer is voor 40 uur
  • Ons hoofdkantoor in Hoofddorp zit op 10 minuten afstand van het treinstation
  • Jouw opdrachtgevers zijn A-merken. Denk o.a. aan T-Mobile, VGZ, Allianz en Remeha
  • Wil je nieuwe dingen leren? Er zijn maandelijks interne webinars om kennis uit te wisselen. En onze zes wekelijkse EN-meeting staat geheel in het teken van samenwerking en ontwikkeling
  • Sparringpartner nodig of zin in een kletspraatje? Stuur jouw collega’s een berichtje op ENtalk, ons interne platform vol zin en tja… ook onzin

Natuurlijk kunnen wij je ook vertellen dat onze koffie niet onverdienstelijk is. Dat de teamuitjes dwars door het geluid gaan en dat alle (ja echt alle!) 65 collega’s de gezelligste mensen van het land zijn. En tuurlijk staat er elke maand netjes op tijd een mooi geldbedrag op je rekening. Niet meer dan logisch.

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen. Solliciteren maar!

De manier waarop jij bij ons solliciteert laten we volledig aan jou over. Via podcast, een WhatsApp berichtje, een handgeschreven brief of karaokevideo? We laten ons graag door jouw verhaal en portfolio verrassen. #strongoriginals

Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Korteland, via E. daphne@enhrsolutions.nl of T. 06-38 77 17 12

2020-04-05T05:50:27+02:00maart, 2020|0 Reacties