Recruiter VGZ – Arnhem

Functie

Stel je voor: het eerste sollicitatiegesprek is op de interne golfbaan en het kennismakingsgesprek met de afdeling is tijdens een potje basketbal. Klinkt goed toch? Jij kan diegene zijn die dit daadwerkelijk gaat doen.

Welkom bij EN HR solutions! Lees hieronder meer over werken als RPO Recruiter en druk op de solliciteerknop als jij jezelf herkent.

Wat ga ik doen?
Als Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het vervullen van vacatures terwijl je alle kandidaten voorziet van een optimale candidate experience. Recruitment is echter alleen succesvol met een goede samenwerking. Het is dan ook aan jou om van RPO (Recruitment Process Outsourcing) een effectief partnership te maken. Jij ondersteunt, ontzorgt en verrast de opdrachtgever op zowel operationeel én strategisch niveau.

Vacatureteksten schrijven? Check. Cv screening en actieve search? Zeker een onderdeel van je takenpakket. Sollicitatiegesprekken voeren? Absoluut een must! Wat deze functie dan echt uniek maakt?

Recruitment is een specialisme, met deze visie benaderen wij de markt. Daarom worden álle wervingsvraagstukken die bij onze opdrachtgever spelen opgepakt door een team van EN HR solutions. Wij nemen recruitment volledig uit handen en dat betekent dat wij van A tot Z verantwoordelijk zijn voor de werving van nieuw talent, van de vacature intake tot de plaatsing en van het searchen tot het voeren van sollicitatiegesprekken.

Bij de opdrachtgever werken wij op basis van Agile Recruitment. Wij houden ons bezig met Employer Branding projecten en werven wij de leukste nieuwe medewerkers. Van Marketing, Management, HR, Data en Klantcontact, alle functies komen voorbij. Het team bestaat uit zes collega’s en kan niet wachten om kennis met je te maken!

Vanuit EN HR solutions voorzien wij je van kennis en ondersteuning op gebied van recruitmentprocessen, recruitment marketing en rapportages. Daarnaast draait alles om een goede samenwerking. Maak alvast kennis met Natascha, Dario en Heleen via LinkedIn. Vinden ze leuk!

Wie is mijn opdrachtgever?
Coöperatie VGZ is één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Vanaf je eerste werkdag bij VGZ ben je onderdeel van organisatie die werkt aan zinnige zorg. Dat is betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten. Zo wordt de zorg elke dag beter en blijft deze ook in de toekomst toegankelijk en betaalbaar.

Dit is dé werkgever als het gaat om vitaliteit. Er is een lift maar iedereen neemt de trap. Er is een parkeergarage maar iedereen gaat met OV (veel slimmer want het kantoor is pal boven het centraal station). Je hebt een bureau maar de lounge plekken werken net zo makkelijk. Je kunt de hele dag blijven zitten maar je kan tussendoor ook tafeltennissen (wij dagen je uit voor een potje Rond de Tafel), indoor basketballen of golfen.

Wanneer kan ik beginnen?
Wat ons betreft liever vandaag dan morgen. Uiteraard heb je te maken met een opzegtermijn en misschien staat er binnenkort wel een vakantie gepland. Kortom, samen met jou bepalen we een startdatum die jou het beste uitkomt. De functie is beschikbaar voor 32 tot 40 uur.

Anders nog iets?
Nou zeker! Bij EN HR solutions hebben wij een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt met een sterk uitgangspunt: recruitment kan ook anders. Wij dagen je dan ook uit om onze visie waar te maken.

Dit ben jij
Misschien werk je al enkele jaren aan bureauzijde (minimaal 3 jaar) en wil je nu de wereld van RPO ontdekken. Of kan je niet wachten om agile recruitment te ontdekken en toe te passen. Wat het ook is, jij gelooft dat recruitment anders kan.

Gepast kritisch, communicatief tactisch en ontzettend collegiaal. In deze drie eigenschappen herken jij jezelf direct. Je kunt jouw oplossingen overtuigend neerzetten en weet je snel onderdeel van een bedrijf te maken. Het werken op zowel operationeel als strategisch niveau vind jij een enorm pluspunt. Jij combineert recruitment moeiteloos met commercieel denken.

Het account waar je straks werkt is dus redelijk nieuw binnen EN HR solutions. Jij ziet dit als een uitdaging en deelt de ambitie om deze samenwerking uit te bouwen tot een succes. Kortom, schouders eronder en let’s go!

Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Werken bij EN HR solutions is….
Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitment. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Natuurlijk kunnen ook wij je vertellen dat onze koffie niet onverdienstelijk is. Dat de teamuitjes dwars door het geluid gaan en dat alle (ja echt alle!) 65 collega’s de gezelligste mensen van het land zijn. En tuurlijk staat er elke maand netjes op tijd een mooi geldbedrag op je rekening (niet meer dan logisch). Dat maakt ons leuk, maar nog niet de beste.

Wat dan wel? Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. Deze ideeën komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in samenwerken en het delen van expertises. Wil je nieuwe dingen leren? Er zijn maandelijks interne webinars om kennis uit te wisselen. Ook hebben wij de EN-cademy, een leerplatform vol met trainingen. Verdiepingsslag maken? Dat kan tijdens de zes wekelijkse EN-meeting. Sparringpartner nodig? Stuur jouw collega’s een berichtje op ENtalk, ons interne platform vol zin en tja… ook onzin.

Tel daar een gegarandeerde ondersteuning en begeleiding vanuit het MT én van 65 Strong Originals bij op en je hebt de beste werkplek binnen Recruitment!

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren
Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Korteland via 06 38 77 17 12 of per mail: hr@enhrsolutions.nl.

2020-09-25T01:40:19+02:00juni, 2020|0 Reacties