Specialist Arbeidsmarktcommunicatie – Antwerpen

Functie

Verras jij de Belgische arbeidsmarkt straks met jouw goed uitgedachte marketing- en employer branding strategieën om zo hét beste talent te werven? Mooi! EN HR solutions is marktleider in Nederland en wil de Belgische markt ook maar al te graag verder veroveren. Groei jij met ons mee?

Wat ga ik doen?

Als Specialist Arbeidsmarktcommunicatie bij EN HR solutions houd jij je bezig met vraagstukken vanuit de klant op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitmentmarketing. Jij zorgt ervoor dat de klantvraag helder is en vervolgens verwerk je dit in een plan van aanpak en een uitgedachte strategie voor een campagne. Dit varieert van grote, inhoudelijke merk- of doelgroepcampagnes tot kleinere vacaturemarketingcampagnes.

Met jouw kennis van employer branding en arbeidsmarktcommunicatie verras je de klant met goed uitgedachte en creatieve marketingstrategieën. Jouw doel? Het aantrekken en verbinden van het juiste talent met de opdrachtgever. Of het nu gaat om een lastige technische doelgroep of om ervaren sales specialisten – jij weet precies welke strategie werkt voor welke doelgroep op de Belgische arbeidsmarkt.

Wie zijn mijn collega’s?

Je komt te werken binnen het team Arbeidsmarktcommunicatie (AMC) van EN HR solutions. Binnen dit team word je verantwoordelijk voor één of meerdere van onze opdrachtgevers in België. Wij werken voor uiteenlopende organisaties, van uitzendbureaus tot niche technische spelers in de markt.

Team AMC is een energiek team van bevlogen professionals die ieder vanuit zijn expertise waarde toevoegt aan de klant bij het vinden en binden van het juiste talent. Als business partner voor de klant draagt team AMC bij aan het bouwen van een sterk werkgeversmerk om het juiste talent op het juiste moment te werven en te binden. We werken vanuit de expertises employer branding, concepting en design, vacatureteksten en copywriting, campagnemanagement en werken bij-sites.

Dit ben jij

Een aandachtstrekker in positieve zin! Jij verrast ons met jouw oog voor detail en bent een echte aanpakker. Je bent een zelfstandige werker die stevig in de schoenen staat en bent een goede gesprekspartner op verschillende niveaus in de organisatie. Wat wij verder belangrijk vinden:

 • Vanaf 3 jaar ervaring in arbeidsmarktcommunicatie
 • Een afgeronde bachelor-opleiding
 • Nederlands, Engels- en Franstalig,
 • Kennis van de Belgische markt en media
 • Ervaring met employer branding en accountmanagement
 • Ervaring met copywriting is een pre

Wat wij bieden

Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitment. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. Verder bieden wij:

 • Een marktconform salaris
 • Een fulltime functie (38 uur p.w.)
 • Een plek binnen een snelgroeiende organisatie waar je veel kunt leren
 • 24/7 toegang tot ons online leeromgeving EN-cademy
 • Afwisselende functie met veel zelfstandigheid en vrijheid

Solliciteren?

Enthousiast? Reageer dan vandaag nog via de sollicitatiebutton! Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Daphne Korteland via tel. +31 6 38 77 17 12 of stuur een mail naar daphne@enhrsolutions.nl.

Over EN HR solutions

Bij EN HR solutions werken mensen die geloven dat recruitment anders kan. Elke organisatie heeft andere behoeftes en daarom bieden wij verschillende vormen van Recruitment Process Outsourcing (RPO) aan. Wij nemen de recruitmentprocessen uit handen en ondersteunen onze opdrachtgevers bij het vinden van nieuwe werknemers.

2020-10-28T05:40:59+01:00oktober, 2020|0 Reacties