INTERVIEW: Stand van zaken, Tjesca Kuytenbrouwer

Wat is je huidige gemoedstoestand?

Rustig, maar alert.

 

Alert, want tweede golf?

Ja. Gelukkig zitten we in de omstandigheid dat het merendeel van onze relaties nog goed draait, maar je weet nooit. Gelukkig hebben we de scenario’s en leermomenten klaarliggen uit het begin van de crisis. Elke ochtend video-overleg met het MT en een wekelijkse video update met het hele bedrijf blijkt goud waard. Onze teams die nu weer deels af en toe bij klanten zitten schakelen desgewenst eenvoudig terug naar een thuiswerk situatie.

 

Wat lees je momenteel?

Het boek waarvan je wilde dat je ouders het hadden gelezen. Een spiegel die je leert naar jezelf kijken als opvoeder. Ook als leidinggevende interessant.

 

Waar ben je trots op?

Hoe collega’s het thuiswerken hebben opgepakt, met ideeën en initiatieven. Zoals de  digitale vrijdagmiddagborrel die het teamgevoel erin houdt.

 

En waar heb je een hekel aan?

Trage processen en besluiteloosheid. Ik ben van de actie.

 

Wat is de grootste, blijvende verandering in jouw sector?

Het inzicht dat digitaal werken op afstand, ook bij zoiets persoonlijks als personeelswerving geen bezwaar hoeft te zijn.

 

Welk inzicht heeft de crisis je gebracht?

Voor mij persoonlijk? Dat elke dag om 8 uur op kantoor zijn helemaal niet nodig is. In plaats daarvan begin ik de dag tegenwoordig met een strandwandeling. Dan krijg ik de leukste ideeën en ruim ik tegelijkertijd mijn hoofd op. Een nieuwe routine waar ik niet snel afstand van zal doen.

 

Heb je een tip voor ondernemers?

Blijf dicht bij je klant staan, verlies je slagkracht niet als je bedrijf groter wordt. Val niet in bureaucratisch structuren en voorkom reusachtige overheads.

 

Wat is je levensmotto?

Bij elke deur die dicht gaat, gaat er ook een open.

 

 

EN HR solutions in Hoofddorp is een recruitmentspecialist gespecialiseerd in RPO, TTA, MSP en arbeidsmarktcommunicatie. Het neemt het recruitmentproces van opdrachtgevers volledig of gedeeltelijk uit handen. Hierbij opereert het bedrijf altijd uit naam van haar klant, als zijnde de klant. Er werken inmiddels 70 mensen.

 

2020-12-14T13:05:53+01:00december, 2020|0 Reacties