Project Coördinator – Hoofddorp

Functie

Meebouwen aan ijzersterke arbeidsmarktcommunicatie voor de meest uiteenlopende klanten? Als Project Coördinator bij EN HR solutions in Hoofddorp is dat precies wat je gaat doen. Van één van de grootste telecomaanbieders van Nederland tot hét tech-bedrijf van dit moment – jij helpt deze organisaties met de ontwikkeling van een sterk werkgeversmerk. Ben jij op zoek naar een functie waarin jij je creatieve en organisatorische talent kwijt kunt? Solliciteer dan naar de rol van Project Coördinator!

Wat ga je doen
Als Project Coördinator sta je midden in het team arbeidsmarktcommunicatie en krijg je te maken met uiteenlopende klantvragen. Jij bent diegene die het hoofd koel houdt en het overzicht bewaart. Uiteenlopende klantvragen en projecten worden binnen ons team opgepakt, waarbij alles maatwerk is. Van het opleveren van een complete werken-bij website tot de ontwikkeling van een grote merkcampagne. Bij EN HR solutions doen we het allemaal! Jij puzzelt erop los totdat alle projecten in een logische planning zijn gegoten en de juiste personen aan de slag kunnen. Hierbij houd jij controle over prioriteiten en ja, je weet je ook staande te houden wanneer deadlines naderen.

Waar je het ene moment bezig bent met de coördinatie van verschillende projecten binnen het team, heb je het volgende moment ruimte om met jouw andere talent aan de slag te gaan: schrijven. Van een wervende vacaturetekst en een informatieve websitetekst tot een spot on campagne slogan – jij weet verschillende doelgroepen op een passende manier aan te spreken. Dit maakt deze functie zo afwisselend.

Benieuwd met wie je allemaal gaat samenwerken? Als Project Coördinator maak je deel uit van een team van 15 specialisten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Van campagne management en copywriting tot UX-design – iedere expertise vind je in ons team. Het resultaat? Vlijmscherpe arbeidsmarktcommunicatie.

Wat wij bieden
Vind jij het fijn om zelf vorm te geven aan je functie? Mooi! Hier krijg je namelijk alle ruimte voor. Aangezien dit een nieuwe functie is binnen onze organisatie, kun jij hier echt je eigen stempel op drukken. We staan open voor jouw nieuwe inzichten op het gebied van projectmanagement en CRM management. Weet jij hoe we efficiënter met elkaar kunnen samenwerken? Heb jij creatieve ideeën om onze klanten mee omver te blazen? Bij EN HR solutions krijg je alle vrijheid om nieuwe dingen te proberen en te initiëren.

Verder bieden wij:

 • Een functie tussen de 32 en 40 uur per week;
 • Een salaris van €2.500,- tot €2.700,- o.b.v. 40 uur;
 • 25 vakantiedagen en daar bovenop 1-3 bonusdagen;
 • Pensioenopbouw;
 • (Gedeeltelijke) Vergoeding van jouw reiskosten. We zitten op (maar) 5 minuten loopafstand van station Hoofddorp;
 • De mogelijkheid om vanuit huis te werken waarin wij je faciliteren;
 • Een MacBook en een iPhone;
 • 24/7 toegang tot onze online leeromgeving EN-cademy en deelname aan externe (maatwerk) trainingen. Dat jij je blijft ontwikkelen vinden wij belangrijk;
 • Gezellige (virtuele) borrels.

Jouw talenten
Hoe is het uitzicht vanaf daar? Met jouw helikopterview ben jij in staat om projecten en processen vanaf een afstandje te bekijken. Daarnaast ben jij commercieel, communicatief vaardig en sta je sterk in je schoenen. Dat is belangrijk binnen deze functie. Je staat namelijk in contact met verschillende mensen vanuit de organisatie, met elk hun eigen klanten en eigen belangen. Wanneer nodig kom jij met oplossingen om projecten in goede banen te leiden.

Wat vinden we verder belangrijk?

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in het werken met digitale werkstromen om routes en taken binnen bedrijfsprocessen vast te leggen en aan te sturen;
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken, bij voorkeur in een (creatieve) bureau omgeving;
 • Het monitoren van klantvragen- en opdrachten gaat jou goed af;
 • Het ontwikkelen van planningen kunnen we aan jou overlaten;
 • Jij zorgt ervoor dat projecten conform afspraak worden uitgevoerd.

Klaar voor de start?
Wij staan te springen om je te ontmoeten! De manier waarop je solliciteert laten we aan jou over. Bijvoorbeeld via onderstaande sollicitatiebutton, maar een WhatsApp berichtje of een handgeschreven brief mag ook. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Daphne Korteland, HR & Recruitment, via 06-38771712.

Benieuwd wie er bij ons werken? Maak alvast kennis met Rob, Sophie en Dario. Vinden ze leuk!

Wie zijn wij?
Bij EN HR solutions werken mensen die geloven dat recruitment anders kan. Wij weten de positie van onze opdrachtgevers op de arbeidsmarkt te versterken, nemen een deel of het gehele recruitmentproces uit handen en vinden de juiste nieuwe medewerkers. Daarmee dragen wij bij aan de groei van de meest toonaangevende organisaties. Wij staan voor partnership, expertise en vernieuwing. Dat maakt ons de sterkste en origineelste.

Binnen EN HR solutions is team arbeidsmarktcommunicatie verantwoordelijk voor creatieve wervingscampagnes, employer branding strategieën en het bouwen van werken-bij websites. Zo vinden wij het juiste talent voor onze opdrachtgevers! Op korte en lange termijn, nationaal en internationaal.

2021-02-28T10:00:10+01:00januari, 2021|0 Reacties