Recruiter T-Mobile – Den Haag

Functie

Wil je nieuwe dingen leren? Verdiepingsslag maken? Of heb je een Sparringpartner nodig? Je vindt het allemaal bij EN HR solutions, dé plek waar je moet zijn als het om recruitment gaat.

Dus welkom bij EN HR solutions! Lees hieronder meer over werken als Junior Recruiter en druk op de solliciteerknop als jij jezelf herkent.

EN HR solutions werkt samen met T-Mobile. Voor het hoofdkantoor van T-Mobile in Den Haag zijn wij dan ook opzoek naar een Junior Recruiter die ons recruitment team gaat helpen bij het invullen van de Retail vacatures; oftewel, de shop/winkel medewerkers.

Wat ga je doen?

De dagen als recruiter zijn hectisch, druk, gezellig, leerzaam, maar geven vooral veel voldoening, want jij gaat mensen helpen aan een leuke baan. Als recruiter ben jij dus verantwoordelijk voor het vervullen van de winkelmedewerker vacatures bij de shops van T-Mobile.

Hoe ziet zo’n dag eruit:

Je komt binnen en start op met een lekker kopje koffie, of thee. Je doet een dag opstart met je collega’s om door te nemen waar iedereen mee bezig is. Je hoofdtaak is natuurlijk het vervullen van de vacatures, dus je opent daarna direct je mail en systeem om te kijken welke leuke mensen hebben gereageerd op de vacature. Snelheid is geboden, want er is veel concurrentie op de retail markt. Je belt al je sollicitanten na om globaal te kijken of de match er is. Zoja, dan plan je ze in voor een eerste (virtueel) sollicitatiegesprek. Anders wijs je ze af met een gedegen onderbouwde reden. Maar wat als je geen sollicitaties in je inbox hebt? Dan ga je zelf actief searchen en op zoek naar de beste mensen bijvoorbeeld in je eigen netwerk of op LinkedIn.

Bij een juiste match stel je de kandidaat voor aan de shopmanager en jij zorgt ervoor dat ze goed voorbereid op gesprek gaan bij T-Mobile. Als zij ook de juiste match zien, dan kan de achterkant geregeld worden. Jouw collega’s van de backoffice regelen het contract met de kandidaat, maar aan jou te taak om de kandidaat te begeleiden tijdens zijn/haar werkzame periode bij T-Mobile. Daarnaast hou jij ook actief contact met de shop-managers van T-Mobile, om bij te sturen waar nodig.

Recruitment is marketing, vanuit deze overtuiging bedienen wij al jaren de markt. Als recruiter werk je nauw samen met een online marketeer. Deze is gespecialiseerd in (online) arbeidsmarktcommunicatie, en zorgt ervoor dat jouw vacatures zichtbaar zijn onder jouw doelgroep.

Vanuit EN HR solutions voorzien wij je van kennis en ondersteuning op gebied van recruitmentprocessen en rapportages. Daarnaast draait alles om een goede samenwerking. Maak alvast kennis met Randi via LinkedIn. Vindt ze leuk!

Wie is mijn opdrachtgever?

Maak kennis met T-Mobile. Je kent ze vast wel van Unlimited. Of van het snelste mobiele netwerk van Nederland. Misschien ben je zelfs wel klant bij T-Mobile of heb je de roze (magenta noemen ze dat) reclames al meerdere malen voorbij zien komen. Allemaal T-Mobile. Maar, ze zijn méér dan een telecomprovider. Het is een groep gemotiveerde mensen die dagelijks hun uiterste best doen de Nederlandse telecommarkt te verbeteren.

Wat wij bieden

  • Een baan waar je direct kunt beginnen
  • Een functie voor 32 tot 40 uur
  • Een marktconform salaris
  • Ontwikkelingsmogelijkheden via onze eigen academy
  • Reiskostenvergoeding
  • (Virtuele) borrels met collega’s
  • Een gegarandeerde ondersteuning en begeleiding vanuit het MT en je 70 nieuwe collega’s!

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren

Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Korteland (HR & Recruitment) via T. 06 38 77 17 12 of per mail E. hr@enhrsolutions.nl.

2021-04-20T02:20:39+02:00januari, 2021|0 Reacties