Recruiter – Eindhoven

Functie

Ben jij er elke dag op uit om te ontdekken hoe je een verschil kan blijven maken? Welkom bij EN HR solutions! Lees hieronder meer over werken als RPO recruiter en druk op de solliciteerknop als jij jezelf herkent.

Wat ga ik doen?
Vacatureteksten schrijven? Check. Cv screening en actieve search? Zeker een onderdeel van je takenpakket. Sollicitatiegesprekken voeren? Absoluut een must! Wat deze functie dan echt uniek maakt?

Recruitment is een specialisme. Daarom kiezen veel organisaties voor Recruitment Process Outsourcing. Wij nemen het recruitmentproces uit handen. Geheel of gedeeltelijk. Dat betekent dat álle wervingsvraagstukken die bij onze opdrachtgever spelen, opgepakt door een team van EN HR solutions. Wij zijn van A tot Z verantwoordelijk zijn voor de werving van nieuw talent.

Als Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het vervullen van vacatures (vast, flex én interim). De profielen waarvoor je werft, variëren van technische medewerkers en ondersteunende functies tot hogere management functies. Recruitment is echter alleen succesvol met een goede samenwerking. Het is dan ook aan jou om van RPO een effectief partnership te maken. Jij ondersteunt, ontzorgt en verrast de opdrachtgever op zowel operationeel én strategisch niveau.

Daarnaast combineren wij recruitment met de creatieve wereld van marketing. Als RPO Recruiter werk je nauw samen met ons team van Recruitment Marketeers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor projecten op het gebied van employer branding, vacaturemarketing en werken-bij websites.

Vanuit EN HR solutions voorzien wij je van kennis en ondersteuning op gebied van recruitmentprocessen en rapportages. Daarnaast draait alles om een goede samenwerking. Maak alvast kennis met Kevin, Bart en Denise via LinkedIn. Vinden ze leuk!

Wie is mijn opdrachtgever?
Dat kunnen we helaas nog niet verklappen. Maar een tipje van de sluier mag wel. Je gaat werken voor een organisatie die actief is in regio Eindhoven. Betrouwbaarheid, betrokkenheid en deskundigheid staan er hoog in het vaandel. Je bevindt je straks op een plek waar men in oplossingen denkt. Recruitment met een gouden randje, wat wil je nog meer?

Wanneer kan ik beginnen?
Wat ons betreft liever vandaag dan morgen. Uiteraard heb je te maken met een opzegtermijn en misschien staat er binnenkort wel een vakantie gepland. Kortom, samen met jou bepalen we een startdatum die jou het beste uitkomt.

Anders nog iets?
Nou zeker! Bij EN HR solutions hebben wij een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt met een sterk uitgangspunt: recruitment kan ook anders. Wij dagen je dan ook uit om onze visie waar te maken. Kansen zien is één. Het daadwerkelijk realiseren is het leukste wat er is.

Dit ben jij
Misschien werk je al enkele jaren aan bureauzijde als Recruiter en wil je nu een nieuwe kant van recruitment ontdekken. Of kan je niet wachten om in een RPO constructie te werken. Wat het ook is, jij gelooft dat recruitment anders kan.

Gepast kritisch, communicatief tactisch en ontzettend collegiaal. In deze drie eigenschappen herken jij jezelf direct. Je kunt jouw oplossingen overtuigend neerzetten en weet je snel onderdeel van een bedrijf te maken. Het werken op zowel operationeel als strategisch niveau vind jij een enorm pluspunt.

Het account waar je straks werkt is volop in beweging. Jij ziet dit als een uitdaging en deelt de ambitie om deze samenwerking uit te bouwen tot een succes. Kortom, schouders eronder en let’s go!

Heb je nog geen ervaring als Recruiter maar herken je jezelf wel in de andere omschrijvingen? Ook dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Werken bij EN HR solutions is….
Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitment. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Natuurlijk kunnen ook wij je vertellen dat onze koffie niet onverdienstelijk is. Dat de teamuitjes dwars door het geluid gaan en dat alle (ja echt alle!) 60 collega’s de gezelligste mensen van het land zijn. En tuurlijk staat er elke maand netjes op tijd een mooi geldbedrag op je rekening (niet meer dan logisch). Dat maakt ons leuk, maar nog niet de beste.

Wat dan wel? Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. Deze ideeën komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in samenwerken en het delen van expertises. Wil je nieuwe dingen leren? Er zijn maandelijks interne webinars om kennis uit te wisselen. Verdiepingsslag maken? Dat kan tijdens de zes wekelijkse EN-meeting. Sparringpartner nodig? Stuur jouw collega’s een berichtje op ENtalk, ons interne platform vol zin en tja… ook onzin.

Tel daar een gegarandeerde ondersteuning en begeleiding vanuit het MT én van 65 Strong Originals bij op en je hebt de beste werkplek binnen Recruitment!

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren
Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Korteland via T. 06 38 77 17 12 of per mail E. hr@enhrsolutions.nl.

2021-05-16T16:10:56+02:00april, 2021|0 Reacties