Recruiter VGZ – Arnhem

Functie

Wil jij graag de regie voeren over een optimale ‘ candidate experience’ tot aan de eerste werkdag? Word jij blij van het voeren van sollicitatiegesprekken? Ken jij alle geheimen van recruitment? En word jij door collega’s, vrienden en familie omschreven als initiatiefrijk en flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken namelijk de beste Recruiter. Welkom bij EN HR solutions!

Wie zijn wij?

Recruitment is een specialisme. Daarom kiezen veel organisaties voor Recruitment Process Outsourcing. Wij nemen het recruitmentproces uit handen. Geheel of gedeeltelijk. Dat betekent dat álle wervingsvraagstukken die bij onze opdrachtgever spelen, worden opgepakt door een team van EN HR solutions. Wij zijn van A tot Z verantwoordelijk zijn voor de werving van nieuw talent.

Wat zijn jouw taken?

 • Opstellen en onderhouden van vacatureteksten
 • Opbouwen van een talentpool met talenten
 • Actieve search
 • Voeren van sollicitatiegesprekken met nieuwe medewerkers
 • Actief accountmanagement met Hiring manager
 • Nieuwe medewerkers begeleiden bij inwerkproces

Als recruiter ben jij verantwoordelijk voor het vervullen van vacatures; vast, flex en interim. Hiervoor schrijf je doelgroepgerichte vacatureteksten, check je binnengekomen sollicitaties of ga je zelf actief op zoek. Heb je de juiste kandidaat voor de rol? Dan plan je een sollicitatiegesprek in en stel je samen met een kandidaat vast of hij/zij een match is.

Recruitment is marketing, vanuit deze overtuiging bedienen wij al jaren de markt. Als recruiter werk je nauw samen met een online marketeer. Deze is gespecialiseerd in (online) arbeidsmarktcommunicatie, en zorgt ervoor dat jouw vacatures zichtbaar zijn onder jouw doelgroep.

Vanuit EN HR solutions voorzien wij je van kennis en ondersteuning op gebied van processen, workflows en rapportages. Daarnaast draait alles om een goede samenwerking. Maak alvast kennis met Natascha, Dario en Ellen via LinkedIn. Vinden ze leuk!

Wie is mijn opdrachtgever?

Coöperatie VGZ is één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Vanaf je eerste werkdag bij VGZ ben je onderdeel van organisatie die werkt aan zinnige zorg. Dat is betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten. Zo wordt de zorg elke dag beter en blijft deze ook in de toekomst toegankelijk en betaalbaar.

Dit is dé werkgever als het gaat om vitaliteit. Er is een lift maar iedereen neemt de trap. Er is een parkeergarage maar iedereen gaat met OV (veel slimmer want het kantoor is pal boven het centraal station). Je hebt een bureau, maar de lounge plekken werken net zo makkelijk. Je kunt de hele dag blijven zitten, maar je kan tussendoor ook tafeltennissen (wij dagen je uit voor een potje Rond de Tafel), indoor basketballen of golfen.

Wat wij bieden

 • Een baan waar je direct kunt beginnen
 • Een functie voor 32 tot 40 uur
 • Een marktconform salaris
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via onze eigen academy
 • Reiskostenvergoeding
 • Borrels en uitstapjes met collega’s
 • Een gegarandeerde ondersteuning en begeleiding vanuit het MT en je 65 nieuwe collega’s!

Solliciteren

De manier waarop jij bij ons solliciteert laten we volledig aan jou over. Via podcast, een WhatsApp berichtje, een handgeschreven brief of karaokevideo? We laten ons graag door jouw verhaal en portfolio verrassen. #strongoriginals

Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Korteland, via E. daphne@enhrsolutions.nl of T. 06-38 77 17 12

2021-04-20T02:42:11+02:00april, 2021|0 Reacties