Accountmanager Online – Hoofddorp

Functie

In principe mag jij alles verkopen wat wij in huis hebben. Enige uitzondering? Het meubilair en onze medewerkers. Daar zijn we dol op. Wat wij nog meer in huis hebben? Wij zijn de specialist op het gebied van recruitment. Onze dienstverlening op het gebied van recruitment, recruitment marketing en/of arbeidsmarktcommunicatie dat is wat jij verkoopt. Interessant? Dan ben je welkom als Accountmanager Online bij EN HR solutions.

Wat ga ik doen?
De mogelijkheden om werkgevers zichtbaar te maken zijn eindeloos en jij kent ze straks allemaal. Jij bent als Accountmanager namelijk degene die werkgevers aan de juiste (online) recruitmentoplossingen koppelt. Vanuit de klantvraag kijk jij waar onze dienstverlening aansluit. Jij bent dus continu bezig met het leveren van maatwerk en kijkt waar de klant behoefte aan heeft. Dat kan een vacaturemarketing campagne op social media zijn of een employer branding strategie waarbij onze content marketeers onderscheidende werkgeversverhalen opstellen. Maar ook een opvallende werken-bij website behoort tot de mogelijkheden. Extra recruitmentcapaciteit of een uitzendkracht nodig? Jij regelt het!

Kortom, alles wat wij in huis hebben verkoop jij. Het leukste aan deze baan? Doordat je met de klant meedenkt ben jij echt bezig met de klantvraag. Het is dus geen standaard dienstverlening die je verkoopt, nee, je komt samen met de specialisten van Team arbeidsmarktcommunicatie tot de beste oplossing voor de klant. Accountmanager ben je bij ons voor de volle 100%. Zo switch jij continu van sales naar klantbegeleiding. Je bent proactief en ziet kansen, het generen van new business doe je van nature. Samen met je klant doorloop jij het proces van A tot Z en zorg je dat jouw klant op elk moment tevreden is over de geleverde dienstverlening.

Je komt terecht in een team van 15 collega’s van sales en arbeidsmarktcommunicatie. Ontmoet alvast Kevin en Carolien via LinkedIn, vinden ze leuk! Nog geen ervaring met recruitment en/of recruitmentmarketing? Geen probleem! Je wordt intern opgeleid door onze specialisten en ook daarna zijn onze 60 collega’s altijd bereid je te helpen.

Anders nog iets?
Nou zeker! Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions biedt jou de beste werkplek. Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. Deze ideeën komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in samenwerken en het delen van expertises.

Verder bieden wij:

 • Een salaris tussen €2000,- en €2800,- bruto per maand voor een fulltime dienstverband obv ervaring
 • Een fulltime functie (40 uur)
 • Bonusregeling
 • Een plek binnen een snelgroeiende organisatie waar je veel kunt leren
 • 24/7 toegang tot ons online leeromgeving EN-cademy
 • Gezellige (virtuele) borrels!
 • Een functie waarbij je straks na Corona een gedeelte thuis werkt en een gedeelte op ons kantoor in Hoofddorp (dit alles is in overleg)

Dit ben jij
Een portie doorzettingsvermogen, commercieel inzicht en een klantgerichte mindset. Dat breng je mee om succesvol te zijn in jouw rol als Accountmanager. Jij bent iemand waarmee wij kunnen sparren over salesmogelijkheden en onze innovatieve dienstverlening. Maar waar wij ook mee kunnen lachen tijdens de (virtuele) borrel.

Heb je nog geen ervaring met sales of accountmanagement? Bij ons krijg je alle training die je nodig hebt, zolang jij graag wil, voorzien wij je van de kennis.

Verder breng je mee:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een commerciële functie
 • Je hebt een gezonde commerciële instelling
 • Affiniteit met de branche is een pre, geen must

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren
Hebben wij het over jou? Solliciteer dan op de vacature van Accountmanager via onderstaande sollicitatiebutton. Wij ontdekken graag welke stappen jij samen met EN HR solutions wil gaan maken! Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Daphne Korteland (HR) via 0638771712 of per mail via hr@enhrsolutions.nl.

2021-06-19T18:32:37+02:00mei, 2021|0 Reacties