Teamlead Recruitment België – Antwerpen / Brussel

Functie

Ben je op zoek naar een werkomgeving waar anders denken normaal is? Maak dan kennis met onze vacature voor Teamlead Recruitment en wie weet veroveren wij straks samen de Belgische arbeidsmarkt!

Lees hieronder meer over werken als Teamlead Recruitment voor onze inhouse constructies bij Belgische corporate opdrachtgevers en druk op de solliciteerknop als jij jezelf herkent.

Wat ga ik doen?
Recruitment is een specialisme. Daarom kiezen veel organisaties voor Recruitment Process Outsourcing. Wij nemen het recruitmentproces uit handen. Geheel of gedeeltelijk. Dat betekent dat álle wervingsvraagstukken die bij onze opdrachtgever spelen, opgepakt worden door een inhouse team van EN HR solutions. Wij zijn van A tot Z verantwoordelijk zijn voor de werving van nieuw talent. Wij doen dit uit naam van de klant, ter versterking van zijn of haar employer brand.

Als Teamlead Recruitment kijk jij naar de behoefte van de organisatie en zorg je voor de uitvoering van de juiste recruitment strategie. Geheel op maat en passend bij de opdrachtgever en de huidige arbeidsmarkt. Jij realiseert ambitieuze KPI’s, laat sollicitatieprocedures als een geoliede machine verlopen en zorgt dat de samenwerking met de hiring managers optimaal blijft. Of het nu gaat om nationaal of internationaal talent of vaste posities; jij zet altijd de juiste lijnen uit om het gevraagde talent binnen te kunnen halen.

Samenwerken is ons uitgangspunt. Jij bent een teamleider met oog voor innovatie en kwaliteit. Door jouw aansturing zorgen de recruiters voor een snelle en effectieve invulling van de vacatures. Je bent het aanspreekpunt voor de RPO manager, het team en de collega’s op ons hoofdkantoor. Je staat sterk in je schoenen en je kan constructief omgaan met verschillende stakeholders op verschillende niveaus.

Vanuit EN HR solutions voorzien wij je van kennis en ondersteuning op gebied van recruitmentprocessen en rapportages.

Wanneer kan ik beginnen?
Wat ons betreft liever vandaag dan morgen. Uiteraard heb je te maken met een opzegtermijn en misschien staat er binnenkort wel een vakantie gepland. Kortom, samen met jou bepalen we een startdatum die jou het beste uitkomt.

Anders nog iets?
Nou zeker! Bij EN HR solutions hebben wij een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt met een sterk uitgangspunt: recruitment kan ook anders. Wij dagen je dan ook uit om onze visie waar te maken. Kansen zien is één. Het daadwerkelijk realiseren is het leukste wat er is.

Dit ben jij
Jij gelooft dat recruitment anders kan en weet jouw oplossingen elke dag weer overtuigend neer te zetten. Op dit moment werk je al enkele jaren als Senior Recruiter of Teamlead Recruitment op corporate niveau of binnen een recruitment agency en ben je op zoek naar een werkomgeving waar anders denken normaal is. Jij hebt een goede kennis van de Belgische arbeidsmarkt. Je kijkt er in ieder geval naar uit om jouw kennis over te dragen aan anderen.

Net als wij, geloof jij in de combinatie van recruitment en marketing. Jij omarmt oplossingen zoals employer branding en vacaturemarketing maar jij hebt ook oog voor het ambachtelijke search & hunt. Ervaring als teamleider is een pre, enthousiasme voor innovatie is een must. Gepast kritisch, communicatief tactisch en ontzettend collegiaal. In deze drie eigenschappen herken jij jezelf direct. Je hebt ook een sterke kennis van Nederlands, Frans en Engels en kan zonder probleem verschillende stakeholders in deze drie talen benaderen.

Daarnaast heb jij de ambitie om met EN HR solutions uit te groeien tot innovatieve marktleider op het gebied van Recruitment Process Outsourcing in België. Een logische vervolgstap voor jou zou dan ook die van trainee RPO Manager België zijn.

Ben jij de recruitment specialist die gelooft in de kracht van samenwerking? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Werken bij EN HR solutions is….

Onze Strong Originals weten het allang: EN HR solutions is de beste werkplek binnen Recruitment. Tijd dat de buitenwereld dat ook weet! Natuurlijk kunnen ook wij je vertellen dat onze koffie niet onverdienstelijk is. Dat de teamuitjes dwars door het geluid gaan en dat alle (ja echt alle!) 60 collega’s de gezelligste mensen van het land zijn. En tuurlijk staat er elke maand netjes op tijd een mooi geldbedrag op je rekening (niet meer dan logisch). Dat maakt ons leuk, maar nog niet de beste.

Wat dan wel? Aan de lopende band ontstaan bij ons nieuwe ideeën om de doelen van onze opdrachtgevers te realiseren. Deze ideeën komen natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Vandaar dat wij sterk investeren in samenwerken en het delen van expertises. Wil je nieuwe dingen leren? Er zijn maandelijks interne webinars om kennis uit te wisselen. Verdiepingsslag maken? Dat kan tijdens de drie wekelijkse EN-meeting. Sparringpartner nodig? Stuur jouw collega’s een berichtje op ENtalk, ons interne platform vol zin en tja… ook onzin.

Sinds 2020 zijn wij onderdeel van de Select groep. Als gespecialiseerde generalist levert Select expertise op alle hr-vlakken in de Benelux, Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Onze samenwerking met Select is gericht op de uitbreiding van onze dienstverlening in België.

Tel daar een gegarandeerde ondersteuning en begeleiding vanuit het MT van EN HR solutions én van 70 Strong Originals bij op en je hebt de beste werkplek binnen Recruitment!

Wat ons betreft kan je nog maar één ding doen en dat is solliciteren
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ellen van Buiten via +31 6 39 84 26 86 of Daphne Korteland via +31 6 38 77 17 12. Je kan ook een mail sturen naar hr@enhrsolutions.nl

2021-06-19T18:11:06+02:00mei, 2021|0 Reacties