Stage UX & Visual Design – Hoofddorp

Functie

Trends op het gebied van digital gaan snel. Heel snel. Ben jij goed in het bedenken van creatieve oplossingen en wil jij jezelf graag nog meer ontwikkelen hierin? Dat kan! Ons team bij EN HR solutions kan niet wachten om jou als Stagiair UX & Visual Design te ontmoeten!

Dit is wat je gaat doen
Als Stagiair UX & Visual Design denk je mee vanuit de merkstrategie van de klant en leer je de meest creatieve digitale producten te ontwerpen. Denk hierbij aan social advertising, presentaties & pitches en branding campagnes. Je werkt nauw samen met onze UX & Visual Designers.

Wil jij je (nog meer) ontwikkelen in UX of UI Design? Mooi, Xanthe staat namelijk te trappelen om je hierbij te begeleiden. Je zal Xanthe en Lisanne dan ook ondersteunen bij campagnes, het verzinnen voor creatieve concepten voor fotoshoots en video’s en zelfs landingspagina’s voor websites. Vormen, kleuren, typografie, jij krijgt er geen genoeg van. Dankzij jouw creatieve mindset weet je zowel ons als de klant te inspireren en te verrassen. Je kunt nooit genoeg leren!

Waarom dit de stage is die je zoekt?
Omdat je als volwaardig teamlid gaat meedraaien in Team Arbeidsmarktcommunicatie! Je krijgt bij ons echt een kijkje in de keuken van visual design in de richting van arbeidsmarktcommunicatie en employer branding. Zoals je hebt gelezen, krijg je ook behoorlijk veel verantwoordelijkheid. Maar natuurlijk laten wij je niet in het diepe vallen. Onze UX & Visual Designers en de rest van het team zorgen voor de juiste begeleiding. Naast een heel leuk team, coole webinars en een uitgebreid learning & development platform kun je van ons ook nog het volgende verwachten:

  • Een stagevergoeding van € 500,- per maand o.b.v. 40 uur
  • Een MacBook
  • Onze opdrachtgevers zijn A-merken. Denk o.a. aan T-Mobile, Eurofiber, VGZ, Allianz en Remeha
  • Momenteel werken wij allemaal vanuit huis, dat weerhoudt ons er echter niet van er een leuke stageperiode van te maken en zorgen wij ervoor dat je de juiste stagebegeleiding krijgt.
  • Met Team AMC én met alle collega’s van EN zorgen we regelmatig voor virtuele borrels en Kahoot quizzen. En je krijgt er ook nog eens 70 gezellige collega’s bij!

Natuurlijk begrijpen wij dat je voor school ook aan verschillende stage-opdrachten werkt. Hier krijg je in overleg met ons dan ook de ruimte voor.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste student die heel graag wil leren. Je hebt een creatieve mindset en vindt het leuk om mee te denken over creatieve (marketing)concepten en producten. Wij blijven onze opdrachtgevers verbazen en hier draag jij maar al te graag aan bij!

Wat vinden we verder belangrijk?

  • Je volgt een mbo- of hbo-opleiding in de richting van design/vormgeving
  • Je bent 3 tot 5 maanden beschikbaar vanaf juli 2021 (eerder in overleg), voor minimaal 32 uur per week

We zullen ons even aan je voorstellen
Recruitment kan ook anders! Dat is waar EN HR solutions in gelooft. Dagelijks buigen wij ons over uiteenlopende recruitmentvraagstukken en bieden wij onze (inter)nationale klanten innovatieve wervingsoplossingen. Dit doen wij nu al 15 jaar met zo’n 70 collega’s in binnen- en buitenland. Nieuwsgierig naar ons of naar onze opdrachtgevers? Ga dan naar de website.

Het team
Team Arbeidsmarktcommunicatie bestaat uit onze Manager AMC, twee UX Designers, meerdere stagiairs en zeven Recruitment Marketeers. Elke Recruitment Marketeer werkt vanuit zijn/haar eigen expertise, zoals employer branding, concepting en design, vacatureteksten en copywriting, campagnemanagement en werken bij-sites. Voor een project kun je dus samenwerken met meerdere collega’s uit je team. Team Arbeidsmarktcommunicatie is verantwoordelijk voor creatieve vacaturemarketing, employer branding strategieën en het ontwerpen van werken-bij websites. Zo vinden wij het juiste talent voor onze opdrachtgevers!

Klaar voor de start?
Nog een laatste zetje voordat je gaat solliciteren nodig? Zet je schrap: het is dan wel een stage maar het fenomeen stagiair snappen wij eigenlijk niet zo goed. Voor ons ben je gewoon een volwaardig teamlid. Tijdelijk weliswaar, maar net zo leuk en waardevol als de rest. Onze oud- stagiaire Lisanne vertelt je er graag meer over, als je daar behoefte aan hebt! Stuur haar gerust een berichtje.

Ben je overtuigd? Laat je gegevens achter en we nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee. Heb je nog vragen over deze meewerkstage? Neem dan contact op met Xanthe Kerssens, UX & Visual Designer, via T. 06 28 62 04 71.

2021-06-19T18:00:21+02:00juni, 2021|0 Reacties