Bruynzeel Keukens2018-03-26T13:28:20+02:00

Project Description

Sta jij wel eens stil bij de vraag waarom je doet wat je doet?

Voor Bruynzeel Keukens ontwikkelde EN HR solutions een recruitmentstrategie voor de doorlopende vacature van Verkoopadviseur. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de werken-bij website (inclusief implementatie ATS-systeem), vacaturemarketing en employer branding.

Doel: Doorlopend werven van Verkoopadviseurs in heel Nederland en het versterken van het werkgeversmerk.

Bij Bruynzeel Keukens weten ze als geen ander dat het verkopen van een keuken een uitdaging kan zijn. Wij ontwikkelden een recruitmentstrategie gericht op het (landelijk) werven van Verkoopadviseurs. Als recruitmentpartner nemen wij het recruitmentproces daarvoor gedeeltelijk uit handen. Denk hierbij aan on- en offsite recruitment capaciteit en het voeren van structurele vacaturemarketing campagnes.

Daarnaast zijn wij verantwoordelijk geweest voor de bouw van een geheel nieuwe werken-bij website inclusief de implementatie van een ATS-systeem. Het positioneren van Bruynzeel Keukens en het optimaliseren van de candidate experience stond hierbij centraal. Met als resultaat de invoering van een laagdrempelige sollicitatieprocedure en persoonlijke en eerlijke communicatie via Glassdoor en Indeed. Want ook het delen van persoonlijke verhalen is voor ons een belangrijk onderdeel van een sterke employer branding strategie.

Resultaat:

  • Laagdrempelige sollicitatieprocedure voor kandidaten
  • Versnelde wervingsselectie door de combinatie van on- en offsite recruitment
  • Verhoogde naamsbekendheid Bruynzeel Keukens
  • Transparante communicatie door de inzet van Glassdoor en Indeed

 

Wil je meer weten over het succes van Bruynzeel Keukens? Kevin Sebel (Commercieel Manager) vertelt je er graag meer over.

 

Stuur Kevin een Whatsapp berichtje