KLM IT jobs2018-03-26T13:29:06+02:00

Project Description

Welkom in de digitale wereld van KLM

KLM is bekend als een van ’s werelds grootste luchtvaartmaatschappijen. Minder bekend is het feit dat alles binnen KLM draait om informatietechnologie. Zonder IT geen luchtvaart. EN HR solutions is verantwoordelijk voor de rebranding van de werken-bij website van KLM IT.

Doel: Aantrekken van een nieuwe generatie IT-professionals en het kenbaar maken van KLM als een innovatieve IT werkgever.

De werken-bij website van KLM IT voldeed niet langer aan de wervingsbehoefte van KLM. Daarnaast was er de wens voor een website volgens het mobile first-principe. Wij bouwden een geheel nieuwe website. Een website die onderscheidend was en die het verhaal van KLM IT duidelijk op de doelgroep overbrengt. Volledig ingericht volgens het (employer) brand met als doel het enthousiasmeren en activeren van de bezoekers.

Wij organiseerden verschillende conceptsessies, verdiepten ons in de behoefte van zowel de organisatie als de gewenste doelgroep en gingen in gesprek met de medewerkers. Van management tot trainees. Door middel van opvallende fotografie, scherpe content, eenvoudige navigatie en de optie voor tweetaligheid, draagt de nieuwe werken-bij website bij aan een optimale candidate experience.

Resultaat:

  • Stijging in bezoekers door betere online vindbaarheid (SEO en Mobile)
  • Toename in naamsbekendheid als IT werkgever
  • Sterke interne betrokkenheid onder KLM medewerkers

 

Wil je meer weten over KLM IT en de ontwikkeling van de nieuwe werken-bij website? Rob de Vormer (Teamlead Team Online) vertelt je er graag meer over!

 

Stuur Rob een Whatsapp berichtje

Over dit project:

Categorie:

Project URL:

KLM IT jobs