Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe2018-04-06T15:21:50+02:00

Project Description

Internationale werving binnen de sector techniek

Iedereen is zich er inmiddels van bewust: de druk op goed personeel binnen de sector techniek is ongekend hoog. Als je technische professionals wil bewegen, zul je mensen moeten raken. En dat ook nog eens op het juiste moment. Hoe kun je laagdrempelig in contact komen met potentiële medewerkers?

Doel: Werven van technische professionals in een niche en concurrentiegevoelige markt

Als Recruitment Process Outsourcing (RPO) partner van Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe B.V. (MTEE) zijn wij verantwoordelijk voor de uitvoering van het gehele recruitmentproces.  MTEE is een van de weinige automotive werkgevers in Nederland. Vandaar dat wij naast een nationale recruitmentstrategie ook een internationale procedure hebben opgestart in o.a. Oost-Europa. Wij transformeerden strategieën in ambitieuze KPI’s, geoliede processen en datagedreven marketingcampagnes.

Verder zijn wij verantwoordelijk voor het opzetten van het Traineeprogramma binnen MTEE. Door middel van proactieve campusrecruitment zijn onze recruiters al vroegtijdig in contact met potentieel talent en kunnen wij zij enthousiasmeren voor een traineeship op het gebied van Design, Assemblage, Development en Testing.

Resultaat:

  • Structurele zichtbaarheid van MTEE, nationaal en internationaal
  • Ontwikkeling en implementatie van Traineeships
  • Succesvolle talentpooling door proactieve campusrecruitment

 

Wil je meer weten over internationaal werven? Lithal Petilon, (Manager RPO) vertelt je er graag meer over.

 

Stuur Lithal een Whatsapp berichtje

Over dit project:

Categorie: