Tele22018-04-06T13:51:22+02:00

Project Description

Van A tot Z verantwoordelijk voor het recruitmentproces

Vandaag de dag is Tele2 op een missie om het connected leven compleet zorgeloos te maken. Beperkingen die voorkomen dat mensen hun maximale ik kunnen zijn, vegen zij het liefst zo snel mogelijk van tafel. EN HR solutions draagt hier graag een steentje aan bij en is verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces bij Tele2 Nederland.

Doel: Het werven van het juiste talent voor Tele2 Nederland en het versterken van het werkgeversmerk.

Niet omdat het moet, maar omdat het kan. De slogan waarmee Tele2 de Nederlandse Telecom markt heeft veroverd. Nu is het tijd om de creativiteit van het corporate brand door te vertalen naar de arbeidsmarkt. We hebben de leiding over recruitment; van strategie tot aan concrete uitvoering. Daarvoor hebben wij ambitieuze maar realistische KPI’s opgesteld en worden onze recruiters ondersteund door strategische vacaturemarketing en employer branding. We bedenken doorlopend nieuwe online campagnes voor het werven van het juiste talent en dragen daarnaast ook actief bij aan de internationale employer branding strategie van Tele2 Group.

Ons recruitmentteam is binnen Tele2 hét aanspreekpunt voor alle recruitmentvraagstukken. Onze recruiters maken van de sollicitatieprocedure een bijzondere ervaring. Met goede evaluaties en enthousiaste reacties van verraste kandidaten en Hiring Managers als resultaat. Samen maken wij Tele2 tot een sterke werkgever. Niet omdat het moet, maar……

Resultaat:

  • Gestroomlijnde sollicitatieprocedure voor kandidaten
  • Verkorte doorlooptijden en vernieuwde candidate experience
  • Hogere tevredenheid onder Hiring Managers en kandidaten
  • Juiste doorvertaling van corporate branding naar arbeidsmarkt

 

Wil je meer weten over RPO binnen Tele2? Lithal Petilon, (Manager RPO) vertelt je er graag meer over.

 

Stuur Lithal een Whatsapp berichtje

Over dit project: