Recruitment outsourcing of RPO is in de afgelopen jaren een echt specialisme geworden. Door de razendsnelle ontwikkeling van het internet, de opkomst van sociale media en de invloed van zoekmachines is het ook nog eens een veel complexer vak geworden. De potentiële beroepsbevolking zal in de komende jaren alleen maar verder afnemen. De behoefte aan hoogopgeleiden stijgt door de groei van de kennis economie. In de toekomst zal de uitdaging van het vinden en binden van talent hierdoor steeds groter worden. Wij geloven dat in de toekomst het succes van uw organisatie steeds minder afhankelijk wordt van het aantal klanten. En juist steeds meer van de kunst om medewerkers met de juiste kwalificaties aan te trekken en aan u te binden. Aan het selectie proces is niet zoveel veranderd, maar aan de kant van het aantrekken en binden van personeel des te meer.

 

EN HR solutions is gespecialiseerd in strategisch recruitment aan zowel de werving- als de selectiekant van het proces. Wij ontwikkelen een op maat gemaakte recruitment strategie vanuit actuele marktkennis en specialisme. Daarbij opereren wij geheel onder uw Employer Brand en dragen onze activiteiten bij aan de versterking hiervan. Bovendien levert recruitment process outsourcing van (een deel van) uw recruitment processen uw organisatie een meetbare flexibiliteit in kosten en capaciteit op.Samengevat zijn de voordelen van Recruitment Process Outsourcing (RPO) bij EN HR solutions:

  • een recruitment strategie op maat
  • gegarandeerde kostenbesparing
  • optimaal recruitment proces
  • opererend vanuit en versterking van uw employer brand
  • opbouw van een talent pool
  • uitgebreide online marketing strategie
  • borging van actuele markt- en vakkennis

Kortom, we richten het recruitmentproces beter, sneller en goedkoper in. Benieuwd naar wat RPO voor uw organisatie kan betekenen? We denken graag met u mee en zetten een recruitmentplan op maat op, toegespitst op uw employer brand en bedrijfsdoelstellingen. In een vrijblijvend gesprek bespreken we graag de mogelijkheden:

Neem contact met ons op

Recruitment Process Outsourcing door EN HR Solutions

Met meer dan 12 jaar ervaring is EN HR solutions één van de meest ervaren RPO partijen gespecialiseerd in een recruitment traject op maat.

Wij zijn schaalbaar en flexibel, zo kunnen wij uw volledige recruitment proces overnemen, maar ook een gedeelte ervan. Bent u bijvoorbeeld alleen op zoek naar extra recruitment of search capaciteit, dan leveren wij snel een recruiter die bij uw bedrijf past. Behoefte aan meer? Dan zetten wij met onze actuele marktkennis en specialisme een volledige recruitment afdeling binnen uw bedrijf op. Ook advies op het gebied van online recruitment en vacaturemarketing behoren tot de mogelijkheden, kijk hiervoor bij onze online solutions.

EN HR solutions opereert in de RPO constructie als single point of contact voor alle recruitment vraagstukken binnen uw bedrijf: vast, flex of interim. We nemen de regie, en bewaken en beheren het hele proces, van (online) werving via de werken bij site, tot de selectie en uiteindelijke onboarding.

Waarom Recruitment Process Outsourcing (RPO)?

Recruitment Process Outsourcing kan inspelen op de beweging in de recruitment wereld. De manier waarop kandidaten naar nieuwe carrièremogelijkheden zoeken verandert. Toenemende internationalisering en de groeiende schaarste op de arbeidsmarkt maken het aantrekken van talent steeds lastiger. Het binden van potentieel aan uw organisatie en het versterken van uw employer brand is noodzakelijk in een meer concurrerende markt. Een RPO specialist kan uw bedrijf helpen om bij te blijven met alle ontwikkelingen. Zo kan uw bedrijf zich bezighouden met de core business en krijgt u het beste resultaat.
Neem contact met ons op

Met RPO verhoogt u de kwaliteit van uw recruitmentproces en verlaagt de kosten. EN HR solutions is graag een partner bij uw recruitment. Met heldere afspraken en rapportages geven we inzicht in het proces en de winstpunten. Profiteer van de kennis en expertise van onze RPO specialisten.

Benieuwd naar de voordelen van RPO voor uw bedrijf?

Inmiddels hebben we in diverse branches ervaring, van automotive tot financiële instellingen en van onderwijs tot telecom. Ook voor uw bedrijf kunnen wij mooie resultaten behalen. Onze specialisten kijken graag naar uw situatie en wensen voor een RPO oplossing op maat. Neem contact op met Willemijn Zonnevylle via 023 554 6090 of via info@enhrsolutions.nl.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze projecten en wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?
Blijf op de hoogte via onze social media of stuur ons een bericht.