RPO2018-10-26T15:07:39+02:00

Recruitment kan ook anders

RPO: recruitment process outsourcing

Recruitment Process Outsourcing (RPO) is een samenwerking tussen een organisatie en een recruitment specialist. Als recruitmentpartner nemen wij het recruitmentproces uit handen. Geheel of gedeeltelijk. Door onze oplossingen vinden en behouden organisaties de beste werknemers. Werknemers die nodig zijn om bedrijfsdoelstellingen en ambities te realiseren. Nu en in de toekomst.

RPO via EN HR solutions

Alles wat wij doen is op maat. We onderzoeken de kansen op de arbeidsmarkt voor onze opdrachtgevers en bepalen samen de te voeren strategie. Onze diensten zijn schaalbaar en geheel afgestemd op de huidige of toekomstige wervingsbehoefte. We kiezen voor een langdurige en intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers. Vandaar dat wij altijd transparant communiceren en op- of afschalen in recruitmentcapaciteit. Onze recruiters zijn hét aanspreekpunt voor alle recruitmentvraagstukken. Van vaste werknemers tot  uitzendkrachten en interim posities. Wij bewegen mee met de behoefte van een organisatie.

IK ONTVANG GRAAG MEER INFORMATIE

Opdrachtgevers

Wij werken met veel enthousiasme samen met onze opdrachtgevers om recruitment slimmer, creatiever en vooral effectiever te maken. Zo werken we o.a. met:

Onze werkwijze

Samenwerken is ons uitgangspunt. We bouwen een team met daarin alle nodige disciplines. Van recruitmentcapaciteit tot talent sourcers en online marketeers. Vanuit onze expertise denken we mee en nemen wij de regie door de lijnen uit te zetten die nodig zijn. Zo transformeren wij strategieën in ambitieuze en heldere doelstellingen met bijbehorende KPI’s, geoliede processen en datagedreven marketingcampagnes. Altijd vanuit naam van de opdrachtgever, transparant en met een onderscheidend concept. Innovatie en klantbeleving zetten ons voortdurend in beweging.

Meer over EN HR solutions
Neem contact op